Vīrieša darbs

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Līdz šim ar vīrieti mums abiem bija līdzīgs darba laiks. Klasiskais darba laiks no rīta līdz vakaram. Man tāds ir arī tagad.

Bet viņš mainīja darbu, un tagad viņam ir pilnīgi nenormēts darba laiks. Piemēram, no rīta jāaiziet uz dažām stundām, tad diena brīva, pēc tam kādā dienā vakarā jāaiziet vai pa nakti, pēc tam atkal kādas pāris dienas brīvas, var būt arī kāda nakts. Bet nu skaidrs, ka stundu ziņā ir daudz mazāk jāstrādā un daudz brīva laika.

Negribas teikt, ka viņu apskaužu (nu, ok, ir mazliet baltā skaudība, kad es ceļos uz darbu, bet viņš guļ līdz pusdienām :-P ), bet liekas, ka viņš izlaižas... Nav vairs tas ritms, tā ikdienas disciplīna, režīms. Atnāku vakarā no darba, prasu, ko darīja, viņš tikai atbild, ka gulējis, datorā kaut ko skatījies, tā īsti neko. Godīgi sakot, man bail no tādas izlaidības :'-(

Vai satraucos nevietā?
22.03.2016 12:17 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Dzīve nav darbs!
22.03.2016 14:16 |

Reitings 522
Reģ: 28.11.2013
Bet kā redzams, tad vairums foruma dalībnieces labprat nestu darbu uz mājām un to visu sapludinātu kopā.
22.03.2016 14:23 |

Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
Dzīve nav darbs!

Āmen
22.03.2016 14:23 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Dzīve nav darbs!

++, taču šeit jau ir kaut kas cits.

Mani nesaista cilvēki, kuriem nav interešu.
22.03.2016 14:28 |

Reitings 613
Nav tā, ka man aiz viņa jāvāc. Mājas darbus viņš lieliski veic. Pilnīga mājsaimniece gan nav :-P bet to es arī no viņa negaidu. Man nevajag, lai vīrietis mani vienmēr sagaida ar vakariņām un izberztu grīdu.

Ko es drīzāk gribētu... Ja es būtu viņa situācijā, es meklētu kādu papildu darbu, haltūras, kādu savu biznesu uzsāktu. Respektīvi, es censtos nopelnīt vairāk naudas, kāds lieks tūkstotis netraucētu :) Laikam to sagaidu arī no viņa. Nu vismaz gribētu sagaidīt...
22.03.2016 14:44 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Man arī nepatiktu... Ja ir miljonārs, tad var slinkot. Ja ģimenei tomēr vajag vairāk naudas, tad ir jāmeklē papildus peļņas iespējas, ja jau tik daudz brīva laika
22.03.2016 15:04 |

Reitings 960
Man atkal liekas, ka pat miljonāram nevajadzētu slinkot! Nedomāju, ka šādā situācijā manai otrajai pusītei noteikti būtu jāmeklē otrais darbs, bet kaut kādas intereses, hobiji utt. Ar šādu dīkdieni par nebūtu ko apspriest darba dienas beigās...
22.03.2016 15:09 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Riskēju izklausīties pēc sliņķes, bet es personīgi nesaskatu situācijā problēmu. Cilvēks savu brīvo laiku var pavadīt, kā vien vēlas. Varbūt kādam tā ir labākā atpūta - visu dienu vāļāties gultā, skatoties filmas. Protams, cits jautājums ir tas, kā to katrs uztver. Kā redzams diskusijā, dažiem tas uzreiz skaitās "cilvēks bez interesēm" :-) Bet katram savs! Ja autore no sava vīrieša sagaida kaut ko vairāk, tad savā ziņā tā jau nav vīrieša problēma, bet, ja atmetam egoismu, autori arī var saprast, ka labprāt sagaidītu no vīrieša lielāku ieguldījumu materiāli :-) Var dot cilvēkam kādu mājienu, bet jāatceras, ka katrs lemj pats par savu brīvo laiku :-)
22.03.2016 15:17 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Es pati ļoti labprāt kādā sestdienā padaru lielo neko... vienīgi ir atšķirība, vai cilvēks dara neko, jo pa nedēļu ir intensīvi strādājis, vai tā pavada katru dienu un aiziet pastrādāt pāris reizes mēnesī.
Kad tādi vēl uzdrīkstas pīkstēt, ka naudas nav, tad gan ar pannu pa pauri :D
22.03.2016 15:18 |

Reitings 960
Paslinkot mums visiem laiku pa laikam vajag un tas nav nekas nosodošs, bet tas nav hobijs vai dzīvesveids! Katram laikam savs.. Un es personīgi teiktu, ka tieši tā ir viņas drauga problēma, jo viņi tomēr ir attiecībās un vēl pietam dzīvo kopā. Ja viņš slinkotu un draudzenei nebūtu nekādu iebildumu, tad gan viss kārtībā. Abi apmierināti :)
22.03.2016 15:21 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Uzskatu, ka jā, hobijiem jābūt - bet gan strādājošiem, gan nestrādājošiem. Uzskatu, ka nav taisnīgi prasīt no otras puses to hobiju, jo redz, viņam daudz brīva laika. Ja viņš pats par sevi ir interesants cilvēks un ir par ko parunāt, tad neredzu problēmu. Vai katru dienu, ejot uz darbu, Tevi tas padara par apgarotu, blenžot datora ekrānā 8h nonstopā? Vai atnākot pēc tāda darba, cilvēks tiešām ir tiesīgs norādīt, kā citam izniekot savu brīvo laiku? Es nerunāju par autori, jo nezinu, ko viņa darbā dara, bet ja viņa ej uz darbu, pastrādā, paklačojas ar kolēģiem, tas baigi viņas redzesloku plašina? Kā tieši? Ikdienas dirnēšana sabiedriskajā transportā pēkšņi par apgarotu vai interesantu viņu padarīs?

Uzskatu, ja vīrietis pelna un dara mājas soli, tad tas ir forši. Ne visi var un grib katru mīļu brīdi pelnīt, pelnīt un pelnīt, no tā visa dzīve nesastāv. Cita lieta, ja naudas trūkst un vīrietis ir slinks.
22.03.2016 15:58 |

Reitings 960
meksikanka.. Ja tu to par mani, tad tas nebija tēmēts, ka es pēkšņi kādam pieprasīšu, lai viņš ir interesants, to ļoti labi jau var redzēt attiecību sākumā. Neinteresanti cilvēki bez hobijiem nepiesaista. Nu iedomāsimies, ka pēķšņi manam draugam katru mēnesi kontā ienāktu alga, bet uz darbu nebūtu jāiet. Vai tāpēc viņš caurām dienām sēdētu mājās, spēlētu datoru, skatītos seriālus? Noteikti nē, varu to droši apgalvot. Es domāju, ka, protams, būtu vairāk atpūtas dienu, bet tas nekļūtu par dzīvesveidu. Un par darbu, jā.. ir cilvēki, kuriem darbs snieg jaunus iespaidus, ne visi sēž 8h blenžot datorā.

Un arī autore to sauc par izlaišanos, tātad viņas acīs tas tomēr ir negatīvi, vēl jo vairāk, ja viņa vēlētos lielāku ģimenes budžetu. Taču nedomāju, ka viņa pateiks, zini, atrodi hobiju un nu viņš skries un darīs kā viņai gribas :D
22.03.2016 16:07 |

Reitings 2353
Vairāk izklausās, ka Tev grauž fakts , ka viņam vairāk brīvs laiks kā Tev. Tu varētu satraukties, ja vins nestrādātu vispār vai saņemtu mazu algu, ka nav par ko dzīvot. Bet citādi ja nopelna tikpat, cik strādājot katru dienu 8h, neredzu tur neko šausmīgu.
22.03.2016 16:10 |

Reitings 11330
Hm.. nu tas nebija tēmēts Tev, nezinu, kāpēc Tu tā padomā, jo to pašu uzrakstīju savā pirmajā komentārā. Bet ja jau tā ir, tad autore nedz minēja, ko viņa dara - par datoru bija tikai kā piemērs. Vienkārši tiešām daudziem šķiet, ka automātiski, ejot uz darbu, Tu gūsti nu tik svaigus iespaidus un zināšanas, ka ar cilvēku, kas strādā mazāk par Tevi, nav ar ko parunāt. Protams, ka var būt gan tā, gan tā. Un gandarījumu var sniegt arī pilnīgi bezjēdzīgs un truls darbs, kas no tā? Vai tāpēc pēkšņi Tu kļūsi izglītotāks, interesantāks, ar nosacījumu, ka nepieliec nekādus pūliņus, lai pašizglītoties, bet tikai ar gandarījumu savu darbu darot?

Un jā, autore arī šo to par skaudību min, t.k. ej un sazini, ko viņa doma par izlaišanos ;)
22.03.2016 16:13 |

Reitings 11330
Vairāk izklausās, ka Tev grauž fakts , ka viņam vairāk brīvs laiks kā Tev. Tu varētu satraukties, ja vins nestrādātu vispār vai saņemtu mazu algu, ka nav par ko dzīvot. Bet citādi ja nopelna tikpat, cik strādājot katru dienu 8h, neredzu tur neko šausmīgu.

Precīzi un trāpīgi!
22.03.2016 16:14 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Tā ir dabā iekārtots, sievietei ir jāveic mājas darbi, lai vīrietim būtu brīvs laiks svarīgākām lietām, tā skaitā sēdēt pie datora un pwnot noobus, tie noobi tak paši sevi nepwnos, kādam tas ir jādara un noteikti ne sievietei.
22.03.2016 16:25 |

Reitings 960
Piekrītu, darbs vispār nav rādītājs vai cilvēks ir interesants vai nē, bet dzīvesveids gan. Un šeit vīrieša dzīvesveids ir slinkošana.. :-|
22.03.2016 16:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits