Kad ātri jāieskrien veikalā un jāpaķer kaut kas ēdams, ko var apēst uzreiz uz vietas - ko jūs izvēlaties? Tā, lai tas būtu veselīgs!
Man tā vienmēr ir problēma :( Kas man garšotu un ko gribētos, tie ir saldumi, bulciņas, bet to nevar, tas nav veselīgi. Augļi... man nav sāta sajūtas no tiem, es nevaru paēst. Rieksti... padārgi.
Nesaprotu ko var tā uztraukties par to veseligs,neveseligs. Jāēd to kas garšo nevis pa varam bāzt mutē to kas negaršo bet ir veselīgs. Vot sievietes :-D
Tā kā man no augļiem ir pietiekama sāta sajūta, tad ņemu ābolu/banānu/ tos mazos burkāniņus, ko var uzreiz grauzt. hmm. bet pārsvarā es ieeju tur, kur kafiju līdzi var paņemt, tā arī kuņģi nomierina :)
Kārums biezpiena sieriņi, ļoti garšo. Bet bieži esmu jau atēdusies jo tās parasti ir manas brokastis. Un nē, te minēja ka sieriņi ir neveselīgi- tā nav. Papēti kāruma sastāvu, tur viss oki doki :)
Es parasti izsalkuma brīžos ieskrienu veikalā vai statoil/neste un paņemu vai nu cīsiņu mīklā, vai attiecīgi hotdogu, un tas ir ļoti neveselīgi :-D bet man tā problēma, ka izsalkuma brīžos gribas gaļu.. A veikalos jau īsti gatavu gaļu ar salātiņiem nenopirksi, lai ejot pa ielu ēstu :-D
Pievienojos par polārmaizi ar lasi vai wrapu.
Tad vēl paniņas ar linsēklām/klijām;
Piena spēks;
Bulciņa , pīrādziņi (sāļie)
Šokolāde ar veseliem riekstiem;
Banāni.
Bet vispār, ja esot ārpus mājas (skrējienā pa darīšanām) sagribas ēst, ka acis sprāgst :D, izvēlos ieskriet kādā kebabnīcā pēc sulīga un sātīga kebaba. (l)
Man reti kad ārpus mājas baigi sagribas ēst, parasti pilnīgi pietiek ar kafiju. Parasti nopērku vai nu cīsiņu mīklā (darba ēstuvē ir), vai šokolādīti, ja darba ēstuve nav tuvumā.
Man pēdējā laikā arī šāda problēma šad tad gadās, tad, nu, nopērku banānu (no tā man ir sāta sajūta), vēl var biezpiena sieriņu, lai gan tur cukurs daudz, bet, nu, to var pa ceļam apēst. Nekas cits tāds īsti nav, neesmu atklājusi