Lai nu ko, bet šos vājprātīgos ieteikumus neklausiet. Tas ir šausmīgākais, ko ar sevi var izodmāt darīt. Protams, ka puikam, kam sieviete ir tikai seksa rotaļlieta un drāžamobjekts, šādas muļķības nāk prātā, bet jeb kura sevis cienoša sieviete pie šādiem līdzekļiem neķersies.
Protams, ka sākumā svars smuki kritīsies, un sliktākais, kas notiks - mati birs ārā, āda, nagi kļūs neveselīgāki un zobi pabojāsies, bet tas ir tikai sākums. Visas šīs aizraušanās sabeidz visu ko var sabeigt - sākot ar organismu un beidzot ar prātu. Es pazīstu vairākas sievietes, kas jaunas būdamas itkā nevainīgi aizrāvās ar visādām muļķībām - kūciņas izvemšanu, caurejas tablešu padzeršanu, klizmas uztaisīšanu, periodisku neēšanu vispār. Visi šie stāsti diemžēl ir beigusies ļooti skumji.
Pati es arī esmu izgājusi cauri ēšanas tarucējumu postam un NEKAD vairs negribētu atgriezties tajā murgā. Jā protams, mans svars bija ideāls, bet es nebiju laimīga. Es biju slima. Un ar šīs slimības atstātajām sekām es cīnos vēl joprojām. Un cīnīšos visu mūžu.