Šorīt braucot trolejbusā, ievēroju vienu sievieti, kurai bija zaļgana seja :-O Nu nejau koši zaļa, bet ļoti, ļoti vilka uz zaļgano toni. Visu laiku mani nomāc doma, no kā? :D Viņa bija visādi citādi ļoti smuki un normāli uzkrāsojusies, varētu būt ka kāds korektors ar zaļo toni pa visu seju apakšā tonālajam? Jo nu tas zaļums bija acīmredzams.
visdrizak kads tonalais redzeju videoklipu kur par krāsām stāstīja, kādi toņi piestāv uz kā pamata ir kāda krāsa.
mans kakķis lur pa logu skatās kā snieg.
Čau! :)
Vakardien nenormāli sakarojās rosolu, ka traks var palikt. :D neesmu tādu brīnumu taisījusi kādus gadus 4, kur nu vēl aizrāvusies ar tā ēšanu. Tā kā rosols pat sapņos rādījās, tad ar tā gatavošanu mans rīts arī sākās :D divas karotes apēdu un viss, vairāk arī nevajadzēja :D
Aizvedām uz remontu datoru un nu vīrs spontāni izdomāja aizvest savas meitenes uz meksikāņu restorānu (l)
Dzeru jau otro glāzi ar apelsīnu mimozu un mokos. Vakar bija lielās saimes vakariņas un es izdzēru pudeli vīna - šodien tāda poha it kā es nez ko būtu darījusi. Turklāt pēc nieka 3 stundām man (vēlams svaigai un starojošai) jādodas uz draudzenes dzimšanas dienas svinībām, bet es nevaru atrast sevī spēku izkāpt no gultas... :-D
Tikko atvilkos no lekcijām. Nu tā nāk miegs, ka spēku nav. Bet tūlīt jau jāskrien prom, brauksim uz basketbola spēli. Laikam jaunajā gadā vēl nav būts. Kaut gan ar prieku ietītos segā un vnk atlūztu. Vakarā ballīte, šodien foršas grupas koncerts - pastulbas, bet lipīgas dziesmas. Heeeh, ceru, ka es tiešām varēšu izturēt.
čau! Eh,piemetusies kaut kāda melnā svītra ar dažādiem finansu jautājumiem darba svērā. Bet tas viss pārejoši,un gan jau būs labi.
Esmu tik tālu ar meitu atsēdējusies mājās,kamēr viņa slimo,ka nevaru sagaidīt silto laiku,gaļas cepšanu,un pat dūmu smaku no mangaļa. :D