Man fascinē, ka tēma joprojām tiek turpināta.
Te daudzas saka, ka lollipop te daudzus gadus utt, bet es laikam neesmu tāda kā visas, kas piefiksē katras dzīves stāstu un to kāds cilvēks viņa ir realitātē. Man te visi ir vienādi - visi ir anonīmi nezināmi ļaudis. Var jau pateikt, ka aiz ekrāna sēž blonda tieva jauna meitenīte, bet patiesībā ir vecs vecis ar alkohola problēmā, jo vislaik jākodējas. Ne kāds zin mani, ne es kādu citu. Un jebkurš te zilus brīnumus par sevi var sagudrot, jo dzīvē ir viens, bet, piem, gribētu būt kaut kas cits, tādēļ izpušķo par sevi tādu dzīvi kā gribētu...
Un ja man nebija grūti ap 12 naktī aiziet un nodod paciņu, tad gribu, lai arī citiem ir tāda pati attieksme kaut kādos darījuma jautājumos. Un par zagli Lollipop nenosaucu. Tik izteicos, ka man likās savādi, ka komunikācija pārtrūka līdz biju jau visu izsūtījusi.
+ ne jau es te sacēlu vētru ūdens glāzē, bet foruma pārējās lietotājas. Jo ir foruma tēmas kurās Jums liekas interesanti ievietot komentāru, jo redz uzradās reāls iemesls uzmest kādu, pateikt ko riebīgu vai uzsākt virtuālo strīdu, bet ir tēmas, kurās autors var prasīt visko, teikt un darīt, bet neviens neatsaucas. Te nu pašas lietotājas pacentās, lai šī tēma aiziet uz urrā...