Šorīt vīram bija jābūt bankā. Darbinieks aizmirsa iedot vīram svarīgus papīrus, tad nu tika norunāts, ka viņš dodoties uz pilsētu darīšanās pa ceļam iebrauks un atdos to dokumentu kaudzi. Tika norunāts, ka viņš iebrauks ap 11:00. Tā nu es laika posmā pēc 8 ielīdu dušā, domājot, ka man taču tik daudz laika. Atvēru logu ventilācijas režīmā, ieslēdzu mūziku, greizi un diezgan skaļi dziedāju (s) izlidu no dušas, slaukos, stāvu savā Ievas tērpā, kad pēkšņi loga rūtī parādās seja, cieši iespiesta stiklā (nu tā, ka deguns saspiests kà pankūka ) :-O ok, logs mums tāds ar miglas efektu, no ārpuses neko nevar redzēt, tik miglainu siluetu, bet, ja seju pieliek cieši klàt, tad redzējums jau tāds konkretāks :D bankas čalis ieradies krietni pirms laika, tadā spalgā un rotaļīgā balstiņā liek par savu klātbūtni noprast ar "Kuk-kū!", bāžot seju stiklā un cenšoties ielūrēt caur logu šķirbu. Pirmkārt, es šausmīgi pārbijos, otrkārt, par vēlu izlikties, ka neviena nav mājās. (s) es saku, ka nāku, lai atkāpjas no loga :D šis tik turpina stūķēt degunu logā Kā nedzirdēdams . (t) paspēju tik uzmest halātu, jo viņš tik nepacietīgi sita pa durvīm, domāju, ok, cilvēkam jāsteidzas. Atvēru durvis, mani sveicina plats smaids, tizls joks un acis vērstas uz krūšu rajonu. (t) sniedzu roku pakaļ papīru mapei, bet šis pēkšņi nāk iekšā, aiziet apsēsties pie galda kā savās mājās un sāk tos papīrus pārcilāt norādot katru vietu, kur jāveic paraksts (doohhh , tas taču acīmredzams, kur jāparakstās, neko jaunu neparādīja un neko svarīgu arī nepateica ). Stāvu savā halātā ietinusies ar slapjiem matiem un saprotu, ka čalis tomēr vairs nekur nesteidzas. Tāds jokains moments (s) (t) :-D sāka pēkšņi kaut kādu sarunu ne pa tēmai, turpina lūrēt virsū smaidot... grrrrr,.. nevarēju viņu dabūt laukā :D