Apvainojos uz draugu

Reitings 362
Reģ: 06.03.2016
Vakar draugam pajautāju, vai viņš tiešām ļoti grib bērnus no manis. Jo agrāk bija teicis ka grib. Es, protams, nezinu cik patiesi tas bija.

Un viņš uz šo manu jautājumu atbildēja, ka viņš vienkārši grib seksu ar mani.

Esmu ļoti apvainojusies,un nezinu, ko domāt, jo viņam tātad sekss ir svarīgāks par bērniem.

Vai jūs par šādu drauga atbildi arī apvainotos?
17.03.2016 15:38 |

Reitings 7
Reģ: 14.02.2012
Atkarīgs no tā, kā viņš to pateica. Kā joku, vai nopietni. Ja nopietni, nu nevis jāapvainojas, bet jāizrunā.
09.04.2016 08:18 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Ko tur apvainoties,to jau jut ,kad busiet gatavi abi mazulim,berns nav nekada spelmantina,aj sodien sagribeju ,ta ka varetu,rit atkal pardoma,tam ir jabut abu lemumam,lai nav sliktu parsteigumu,labbak tacu ka pasaka godigi,neka sasola zelta kalnus un tad aizlaizas lapas,varbut nejutas isti vel dross piem,par jusu finansialo stavokli,vai kaut kas pagaidam nav isti ta ka vajag,kad abi busat pa nopietno gatavi,es domaju problemam nevajadzetu but;-)
09.04.2016 09:30 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
Varbūt nelaikā pajautāji? Džeks varbūt vnk tajā brīdī tiešām gribēja tikai pamīlēties ar pretī jautājums "vai tiešām gribi bērnus no manis?" :-|
09.04.2016 09:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits