Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Idejas? Ieteikumi?

Reitings 26
Reģ: 01.11.2012
Sveikas! Sen nav šeit būts, bet galu galā atcerējos, ka varbūt šoreiz paveiksies un uzzināšanu kādu labu ieteikumu!

Esmu šobrīd aktīvi esmu apsvērusi domu apvienot studijas ar darbu, Tāpēc meklēju iespēju piestrādāt. Neatradu aktuālas šāda veida diskusijas, tāpēc labprāt parunātos ar jums par to. Kāda ir bijusi jūsu darba pieredze ar darba un studiju apvienošanu? Un varbūt Jums ir kādi ieteikumi vai piedāvājumi potenciālajai darba vietai vēlams vakaros? Interesē vairāk darbs vakarpusē, jo brīvdienās jau piestrādāju. VARIANTI? IETEIKUMI? Lūdzu! :-( (veikalus un viesmīlības nozari atstāju kā pēdējo soli :D)
16.03.2016 16:55 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
kā tev ar angļu valodu?
ja labi, tad ieraksti kkādā vakanču meklēšanas saitā (nezinu visidarbi.lv??) DYNINNO, tur regulāri meklē kkādus aģentus. darbs vakaros, jo pēc ASV laika zonas, sīki par darbu nezinu, bet nu ideja ir palīdzēt amerikāņiem iegādāties aviobiļetes. vismaz alga būs labāka kā citos zvanu centros ;)
16.03.2016 17:15 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Esmu strādājusi studiju laikā kamēr studēju klātienē. Pusotru mēnesi noturējos, tad aizgāju, jo mācības aizgāja galīgā grīztē un spēku izsīkums bija momentā.
Ja ir liela paņemšanās un mācības ir svarīgas, tad veiksmi.
Es strādāju apģērbu veikalā New Yorker.
16.03.2016 17:43 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)