ko darīt?

Reitings 7
Reģ: 06.03.2016
Pirms pāris dienām izveidoju diskusiju jau par tikšanos ar vīrieti tātad satikāmies. Pēc koncerta klubā viņš mani aicināja pie sevis , protams, saprotu kādēļ un atteicu. Šovakar viņš aicina mani pie sevis skatīties filmas,dzert vīnu teicu, ka seksa nebūs , jo pazīstu labi ja nedēļu un neliekos gultā ar kuru katru uz manu sakāmo viņš piekrita un teica,ka sarunāts , bet lai tik un tā atnāku pavadīt laiku kopā. Tagad jau pāris dienas domāju vai man iet, ko jūs darītu ? Ietu? Domāju par to , ka viņš vienalga gribēs mani ievilkt gultā un + es būšu sadzērusies vīnu un visādi var sanākt. Atgādināšu, ka man 19 viņam 25.
16.03.2016 14:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
vajag pārbaudīt uz ko parakstās

Man jau šķiet, ka labāki rezultāti nāk ar laiku, kad partneri labāk iepazinuši viens otra ķermeni, vairāk saprot, kas patīk un kas ne.. (l)
16.03.2016 16:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja puisim tiešām patīc, viņš nepārtrauks kontaktus tāpēc, ka uzreiz negribi skriet pie viņa dzert uz mājām :-)
16.03.2016 16:49 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
cormeum
Labāki noteikti, taču pamatam jābūt.. un jā, ir bijis tā, ka man sekss liekas pliekans, bet partneris skandina, cik labi bijis, nu nezinu vai te kaut kas labāks var izveidoties, ja cilvēkiem ir pilnīgi dažādas izpratnes par to, kas ir labi.

Līdz ar to es nesaku, ka visiem jāgrib kā man, noteikti arī tas cilvēks var satikt kādu, kurš grib tā kā viņš :)
16.03.2016 16:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits