ko darīt?

Reitings 7
Reģ: 06.03.2016
Pirms pāris dienām izveidoju diskusiju jau par tikšanos ar vīrieti tātad satikāmies. Pēc koncerta klubā viņš mani aicināja pie sevis , protams, saprotu kādēļ un atteicu. Šovakar viņš aicina mani pie sevis skatīties filmas,dzert vīnu teicu, ka seksa nebūs , jo pazīstu labi ja nedēļu un neliekos gultā ar kuru katru uz manu sakāmo viņš piekrita un teica,ka sarunāts , bet lai tik un tā atnāku pavadīt laiku kopā. Tagad jau pāris dienas domāju vai man iet, ko jūs darītu ? Ietu? Domāju par to , ka viņš vienalga gribēs mani ievilkt gultā un + es būšu sadzērusies vīnu un visādi var sanākt. Atgādināšu, ka man 19 viņam 25.
16.03.2016 14:13 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Kas tu nemāki pateikt nē?
16.03.2016 15:33 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Kas tu nemāki pateikt nē?

16.03.2016 15:36 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Tagad jau pāris dienas domāju vai man iet, ko jūs darītu ? Ietu?

neietu. vispār izvairos satikties ar vīriešiem, kas aizina kkur (kur nu vēl pie sevis) pēc 22:00, ir arī piemērotāki laiki randiņam un cilvēka iepazīšanai. bet nu.. 19. gados gāju. tagad tādas friends with benefits attiecības neinteresē vispār.
16.03.2016 15:37 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Aicinājums uz Netflix, ir aicinājums uz draiskošanos.
16.03.2016 15:44 |

nebūtu te kaut kādi debīliķi lohi salikuši tos netflix , būtu daudz normālāka diskusija..

kāds bļāģ netflix and chill sakars ar sex vai ko citu.. iet, neiet ciemos utt.. ?

ja patīk, ej, loģiski.. kas sexā slikts.. ?! gribi, ej.. un kontrolē situāciju pati.. pohuj ka esi ciemos.
gribi, iedod.. negribi, nedod un ej mājās.
16.03.2016 15:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Saki, ka ciemos negribi, bet labprāt sastādīsi kompāniju viņam restorānā :-D
16.03.2016 16:02 |

un skaidrs ka gribēs izdrāzt.. tas ir loģiski, ar to jārēķinās :D

es vispār nevienu meiteni pie sevis neesmu aicinājis bez tāda mērķa. Un vienmēr ir bijis tas sex, normāla nakts kopā, mby pat nākamā diena laiskojoties pa gultu, utt.

pašai jāzin ko gribi.. ok , viena meiča bija tāda, kura nofeikoja mēnešreizes, jo principa pēc neguļ pirmajā randiņā, nu nekas, izdrāzu nākamajā :D un tad viņa pateica ka feikojusi, par tām mreizēm :D nu ja viņai no tā labāk palika.. ok .. man katrā ziņā tas vakars pie filmas, un kopā gulēšanas bez sex.. nu tāds, nekāds.. aizgāju skriet ap pulkst 5 am :D nevarēju aizmigt :D

sex vispār neko nebojā, ja tās nav darba attiecības, skolas, vai tmldz. ja ir divi cilvēki iepazinušies, grib draudzēties.. nu tad sex nav jāgaida , tas ir jādara automātiski... ir patīkami, nu piekrīti aicinājumam iet pie viņa. skaties pēc sajūtām.. ir šaubas.. neej, iedod bviņam vēl 1 randiņu, pārrunā svarīgas lietas, lai gūtu pārliecību vai vispār ir vērts satikties.. un izlem..

bet svārstīties ir stulbi.. vai nu ir , vai nav.. tad arī pārējais notiks spontāni. bez apdomas..

vienīgi meičas- kuras principa pēc neguļ 1majā randiņā. tās ir nesaprotamas. :D nu kāda jēga /? viņa gribēja, un nedeva 1majā, deva 2trajā.. nu un viss :D
16.03.2016 16:04 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Netflix and Chill :-D

Ja nemaki pateik Nee kad esi iedzerusi - neej
16.03.2016 16:08 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Рижская зажигалка
Man, piemēram, nekad nav sanācis pārgulēt pirmajā randiņā, jo nav bijusi pārliecība, ka šis cilvēks patīk.. ir patīkams, taču, lai gulētu, manuprāt, ir jābūt patikai, simpātijai un tamlīdzīgi.. Ja būtu ''mīlestība no pirmā acu skatiena'', kāpēc ne? Bet vispār šķiet, ka daudzas meitenes vienkārši grib pārliecināties, jā! Tiešām patīk! Nevis tīri principa pēc :D
16.03.2016 16:08 |

vsp.. pirmā meiča , kura man riktīgi patika.. nedeva kādas 2 nedēļas.. bet randiņi bija saturīgi.. tās pašas filmas, maigošanās :D restorāni, kafenes, pastaigas,. braukājām uz jūru utt..

nezinu cik pagāja laiks, kamēr dabūju :D :D kādas 2-3 nedēļas :D

un vēl.. nu ir it kā tā nakts :D bet kādas 3h maigojamies, bet nedod.. viss tur viņai slapjšs, pati arī griboša, nu var redzēt.. bet neiedeva.. bļaģ .. es tik slikti jutos tajā naktī, konkrēti nikns. darīju visu, bet neiedeva.
nākamajā naktī dabūju, bet tik parastu, pliekanu sexu. :-/:-/
tajā brīdī likās jau ok.. bet tagad , atceroties.. nu nē :D tas jau bija nolemts sākumā pašā :D :D nezinu nah mēs čakarējāmies vispār :D tak nevilka nemaz tā vienam uz otru.

nu tas gan sen bija. :D
16.03.2016 16:14 |

zinu tikai to.. ka ar mani cilvēki jūtās atbrīvoti un labi :) un ne jau bez pārliecības guļ, guļ jo grib :D karoč, man nevajag piepūlēties, nevajag vilināt pie sevis .. tas notiek automātiski. :p nekad nav bijusi situāija, kad baigi kādu aicinu speciāli pie sevis.. lai tik tiktu biksītēs :D
vispār par to nedomāju, bet visi ceļi ved uz manu gultu ;) vai kādu citu klusāku vietiņu, kur pabūt divatā :D drīzāk ir gadījies kādai neuzkrītoši atteikt vakara turpinājumu :D :D nevis pašam vilināt kādu pie sevis .. bet, nu , jau pirmajās sekundēs, minūtēs man ir skaidrs, gribu vai nē. un ir arī skaidrs, vai dabūšu :D
nerunāju par vieglajām meičām.. bet visām, ja ir pārliecība, viņas to dara.. vienīgi.. ir tās- principa, slikto pieredžu samaitātās, kuras - 1majā randiņā, nē :D :D

nu man pieredze rāda- 1majā randiņā jā, un obligāti
16.03.2016 16:22 |

Reitings 135
Reģ: 12.03.2016
Es neuzskatu, ka sekss būtu kas slikts ar to viss kārtībā man patīk. Vienkārši es negribu būt vienreizējā nakts meitene , kuru ievelk gultā un par sevi vairāk nedod nekādu ziņu, tad es drīzāk justos izmantota.
Man bija ilgas attiecības, tad gadījās viens nakts sakars, kurš nepatika un tagad ilgu laiku nav bijis seksa , parasti to daru attiecībās.
16.03.2016 16:26 |

Reitings 135
Reģ: 12.03.2016
nu jā uzrakstīju no otrā profila :-D šis tagad tik aktivizējās
16.03.2016 16:27 |

un nahuj ir jākrīt uz kaut kādām nodrāztām frāzēm- netflix and chill . pašu debīlāko ko var, to jūs ievazājat. TĀDI PĀĶI ;) tas skan nožēlojami. un vēl- friends with benifits .:D nahuj tā jārunā ??
16.03.2016 16:28 |

jums tiešām šķiet, ka ar šiem texteim var paskaidrot attiecību statusu, vai mērķus /? :D

debīli , toč :D :D
16.03.2016 16:29 |

izklausās kā kaut kādi sīkie, kri pirmo reizi pisties grib.. un tad ir visādi netflix.. sexbuddy, friends with benifits utt :D :D

pieaugušiem cilvēkiem ir pieaugušu cilvēku valoda. nevis šādi saukļi nožēlojami.
16.03.2016 16:31 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vīrietis uzskata,ja sieviete ir piekritusi braukt ciemos,tad tas ir jā seksam.
Kāpēc tā jāsteidzas? Kāpēc viņš nevar Tevi aizvest ,kaut kur citur neviss uz mājām? Vēl pats sākums un jau stiepj uz mājām.
Es nesatiktos ar vīrieti ,kuram jau cenšas attiecībās beigtos otrajā randiņā.
Tu esi jauna un gan jau ,ka skaista un vari dabūt tādu,kurš nesteidzinās Tevi, aizvedīs normālā randiņā neviss mēģinās atrast veidu kā ātri dabūt Tevi gultā.
Ir vīrieši ,kuri nesaprot nē..Tas,ka Tu domā -nekas nenotiks,ja Tu negribēsi. Var gadīties vīrieši dažādi.
Es Tavā vietā brauktu pie vīrieša uz mājām, kad reāli būtu gatava seksam ,bet citādākos gadījumos pastāv randiņi neitrālās teritorijās.
Pasaki tā-
ka uz filmām var arī konoteātrī aiziet.
un paskaties vai viņam vispār būs vairs interese Tevi satikt, vest uz kinoteātri.
16.03.2016 16:35 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Kāpēc tā jāsteidzas?

Kur vispār tāds uzskats rodas, ka pēc pirmā seksa viss beidzas? Ja cilvēkam sekss ir svarīgs attiecībās tas ir tikai normāli, ka grib to jau randiņošanas sākumā, vajag pārbaudīt uz ko parakstās un ja seksā nav nekādas dzirksteles.. arī sadzīvē tur nekas neizveidosies, vismaz no mana viedokļa! Nu nevarētu es būt ilglaicīgās attiecībās ar partneri, kurš nespēj man sniegt to, ko vēlos no seksa.. Tāpēc labi ir jau sākumā pārbaudīt, nevis kāzu naktī attapties :)
16.03.2016 16:42 |

vēl pa tēmu..

varbūt ir čaļi, kuri negrib dot arī ?? :D

nevajag būt naivām.. un domāt, ka to tik vajag no jums, kā pamērcēt peni .. randiņš tomēr ir izklaide.. un uz randiņu iet, ar zināmām cerībām.. un ja ir pareizie cilvēki.. viss notiek forši.. ir aizraujoši kopā.. nu sex nesabojās neko :D

vnk vajag tikties normāliem cilvēkiem. :D nevis kuru katru, un tad domāt, kuram dot, kuram nē.

viss ir automātiski.

un zinu.. neviena nav nožēlojusi, to ko dara, ja dara to ar pārliecību :) neviena nenožēlo foršus randiņus.
16.03.2016 16:45 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Pirmo reiz arī dzirdu kādu, kas man piekrīt par tām visām frāzēm :-D man viens vīrietis rakstīja par Netflix and chill un sākumā es domāju wtf, un tad viņš man ieteica paskatīties mātē goole ko tas nozīmē. :-D
16.03.2016 16:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits