Tāpēc mana kļūda bija vispār kādām ko teikt. savādāk visi bāžas un reāli kaitina. varētu padomāt,ka viņi precas ne es. tāpēc nevajag neko teikt. man nav svarīgi,lai kāds,ka precos. :)
ja mana draudzene pasak,ka man nepiestāvētu kāzu kleita tad man vispār nav ko teikt...
Lollipop, tur tā lieta, ka kāzas nav tikai šaurā ģimenes lokā. Ir arī radinieki un draugi, bet tikai daži, paši tuvākie draugi. Nevis visas draudzenes... Nevaru es arī atļauties 100 cilvēkus kāzās. Man liekas, ka 70 jau tā ir daudz
Man ir daudz ļoti labu draudzeņu, 14, ja būsim precīzi :) Bet kopā ar otrajām pusītēm tie jau ir 28 cilvēki :)
Tāpēc es aicinu tikai 4 draudzenes, kas ir pašas pašas sirsdraudzenes. Kopā ar otrajām pusītēm tie tāpat ir 8 cilvēki.
Nojautu, ka viņas domā, ka viņas arī tiks aicinātas. Kā lai pasaka, ka nē...
Domā vai saka? Viņas Tev tiešā tekstā prasa kaut ko par piedalīšanos kāzās?
Man arī ir daudz ļoti mīļas draudzenes, bet es neuzdrošinos automātiski pieņemt, ka visas mani obligāti aicinās uz savām kāzām, tas nav nevienam pienākums. Un domāju, ka tieši tāpēc esam draudzenes, ka domājam līdzīgi!
Es pieņemu, ka tu precies Latvijā, bet te, kur esmu es, ir pieņemts tā, ka sūta divu veidu ielūgums, lai neapvainotu tādus cilvēkus, vienu, kur tiek aicināti tikai uz ceremoniju un otru, kur aicina tuvākos uz ceremoniju + balli vakarā.
Easy-neaicināt otrās pusītes, bet pašas draudzenes. Ja ir jātaisa kaut kāda izvēle draugu ziņā, tad tie, kas netiek aicināti, manās acīs nav draugi, bet paziņas.
Man arī bija tādi personāži, kas uzskatolīja ka tika aicināti.
Es vienk. vińiem neko neteicu, bez ielūgum neviens nenāks (l)
Bet 2veidu ielūgumi man škiet pilnīgi garām, jo es piem. apvainotos ja man iedotu ielugumu tikai uz ceremoniju, bet ne uz svinėšanas ballīti. Tā vienk. skiet, ka tādi cilvēki grib ziedus un dāvanas no manis, bet nozēlo man vietu pie galda :-/
Ja viņas izdomā, ka tiks aicinātas uz kāzām, tā ir viņu problēma nevis tavējā.
+++
Vai tiešām kad pati uzzini, kad kāda draudzene precēsies, jau plāno, ka tiksi aicināta uz kāzām? :D tā taču nav. Tā tiešām ir tikai viņu pašu problēma. Ja prasīs, kad būs ielūgumi, saki, ka viesiem jau izdalīji, tad varbūt daleks, ka viņas nav aicinātas :D