Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labioplastika. Kur paliek jūsu liekā āda ?

Tā nu es prātoju.. Daudzas sievietes veic šo operāciju, jo tā ir salīdzinoši vienkārša.
Parasti tā ir mazo vai lielo kaunuma lūpu samazināšanas operācija, kuras laikā tiek noņemts kāda strēmele liekās ādas. Un plastiskā operācija piekoriģējot formu utt.
Man apmēram ir skaidrs, kur tiek likti šie ''pārpalikumi'' jeb audi, āda . sauciet kā gribat. Ir strādāts slimnīcā, un apmēram zināms šis process.

Bet vēlējos uzzināt, vai ir iespēja šo ādu paturēt, sarunājot ar plastisko ķirurgu, domāju ir iespēja. Un atbilstoši apstrādājot, tā varētu kļūtu glabājama, nesabojātos utt.

Vnk ļoti vēlos sev šādu kaunuma lūpu ādas strēmelīti, no kuras izveidot veiksmes amuletu..

Varbūt kāda, kurai ir skaista tā vietiņa, bet tomēr jāpiekoriģē, ir gatava man dāvināt šādu atgriezumu ?
15.03.2016 11:01 |

es runāju par mazo kaunuma lūpu gabaliņu, par lielo lūpu ādas gabalu man intereses nav nekādas..

Paldies.
15.03.2016 11:02 |

Reitings 206
Reģ: 07.03.2016
Vecīt, tu esi slims!
Bet savējo varētu Tev atdod. Man ir 89 gadi, bet sirdī joprojām jauna.
15.03.2016 11:05 |

man vnk nospēra iepriekšējo kuloniņu :/
Kurš bija ļoti skaists. un tā kā esmu radis nēsāt kuloniņu zelta ķēdītē.. .. tad iedomājos par šādu iespēju.. Senāk nēsāju krustiņu, iesvētītu, bet to es pakāsu kaut kur .. :/
tagad gribās uzticamāku amuletu.
15.03.2016 11:06 |

ja nu kādai ir ieplānota operācija tuvāko 3 nedēļu laikā, es priecātos par iespēju tikt pie šāda ādas gabaliņa.. Tīri simboliski, lai man ir kādas latvišu meitenes kaunuma lūpu gabaliņš vnm blakus, kad būšu tālu prom.

Nu skan stulbi. Bet es vnk gribu šādu gabaliņu.. Un esmu zinošs, kā to apstrādāt, padarīt mūžīgu. Ir cilvēki zinātņu akadēmijā, kuri ķīmiski šādus fragmentus apstrādātu. kā teikt, kontakti man ir. Vajag tikai šo gabaliņu..
15.03.2016 11:14 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Tev vecā āda no kāju papēža neder? :D
15.03.2016 11:29 |

ja man vajadzētu papēžu ādu, tad es te nerakstītu to, ka meklēju kaunuma lūpu ādas gabaliņu..
Un tas nav nekas ļoti neparasts vai neierasts.

vsp kaunuma lūpu plastikas sakarā atradu interesantu lapu - https://www.realself.com/labiaplasty/answers/photos

bet tas tā.

vnk gribu un viss to gabaliņu . un arī dabūšu, vien jautājums, kādu piepūli man tas sagādās, kamēr sarunāšu ar kādu :-P
15.03.2016 11:40 |

Reitings 206
Reģ: 07.03.2016
Vēl es varu nagus piedāvāt.
15.03.2016 11:41 |

tajā lapā ir vērts piereģistrēties ;) caur fb viens klikšķis.. Before & after vnk grandiozas bildes ;)
https://www.realself.com/labiaplasty/before-and-after-photos
15.03.2016 11:47 |

tak piever muti kuce.. iemācies lasīt, ok..
15.03.2016 11:48 |

bilde tiek ievietota informatīvā un pētnieciskā nolūkā , lai labāk paskaidrotu ar foto!

šī ir veiksmīga plastiskā operācija, manā skatījumā.. kaut gan.. vāverītei nebij ne vainas arī 1majā attēlā..
Un šādas vāverītes, vai līdzīgas, atgriezumu es vēlos iegūt savā īpašumā..
15.03.2016 11:53 |

so.. lūdzu uzraksta, ja kādai ir ieplānota mazo kaunuma lūpu operācija, un kura ir ar mieru atdot manā uzraudzībā, turēt godā šo ādas gabaliņu. nevis nolemt audu sairšanai un bojāejai, aizmirstībai..

Paldies.

Vairāk te nebūs no manis.
15.03.2016 12:17 |

Reitings 421
Reģ: 18.11.2015
zeme atveries :-O
15.03.2016 12:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits