Zināju ka nevarēs tā.. Tpc arī zināju to, ka tā būs viņas piemīlīgā sejiņa .
pirmo reizi šogad iedzēru.. Ļoti minimāli vīnu, bet tomēr. Pat neiereiba, viņai it kā minimāli :)
Un tad ir klikšķis, kad sarunas aptrūkušās :) un lūpiņas smaida. Tad realitāte izslēdzās, un mēs gribam viens otru. Tik ļoti viņu gribēju! Sen tā nebija bijis, ka tā gribās, un tā pievelk. Teicu lai ejam uz gultu.. Viņa izvēlējās dīvānu :) apsēdās, un es uz ceļiem notupos uz grīdas , ieliku galviņu starp viņas kājām.. Saģērbusies bija diezgan sarežģīti.. Bet es iegrābos viņas svārciņos, biksītēs.. un visu uzreiz norāvu līdz pusei nost ;D knapi varēja pavērt kājiņas, jo nebija līdz galam novilktas biksītes, tikai drusciņ.. bet tāpat es iebāzu tur galvu.. un vnk laizīju! Viss tur tā smaržoja, īsts pavasaris! Mitra, sārta un tik sulīga vāverīte.. mīksta un maiga :) Mazliet kaitināja tas.. ka kājiņas es nevaru pavērt pavisam vaļā, un man tur ir jāspraucas visiem spēkiem .. tpc novilku vismas no vienas kājas viņai biksītes pavisam, neatraujot seju, no viņas mincīša... Un nu es varēju darīt visu! Pavēru viņas kājiņas, un vienkārši ēdu! Kā gadiem būtu bijis nomērdēts, un nu ticis pie ēdiena! Gribēju arī viņas dibenu! kaut kā ielīdu dīvānā blakus, pamainījām nedaudz pozu :D lai viņa uz vēderiņa. un es no aizmugures laizu.. gan dibenu, gan vāverīti.. Tad mazliet uz sāniņiem.. vienu kājiņu ieliecu viņia.. lai ir sajūta .. ka mazliet ciešāk tur, un ir jābāžas ar galvu iekšā, ar spēku .. tā ir arī forši.. :D Diezgan ilgi to darīju, ja godīgi :D kādas 20 minūtes vismaz. Viņa beidza, bet ļāva turpināt. tas noteikti nebija slikti, suliņa palika arī mazliet savādāka.
Meitene prasījās pēc locekļa . Teica lai es izvelku.. :D viss gāja uz to, ka turpināsim 69.. bet es nolēmu pārstāt viņu laizīt :D jo tā 69 pozīcija nepatīk.. ja laiza, tad laiza, ja dod sūkāt, tad sūkāt. :D kopā tas viss.. nu neder.. 69 manā skatījumā ir domāta divām sievietēm, un tikai tā. Vēl pēdējo reizi ieliku pirkstiņus viņā . pavēru šķirbiņu un ar mēli izbaudīju to karsto vietiņu :D
Zināju ka viņai patīk sūkāt, un ļāvu viņai to darīt. Lai gan pats neesmu nekad fanojis par to, ja man atsūkā. Bet nu zinot ka viņa to ļoit grib, tad man nav žēl.. :D Noģērbāmies pilnībā. gājām uz gultu , lai varu normāli apgulties. Zināju ka būs ilgi, jo beigt es nevaru, ja man sūkā. :D Kad gājām uz gultu, viņa turējās pie mana daikta ar rociņu, tas likās mīļi :) Apgūlos :) Un beidzot bija iespēja arī novērtēt viņas pārējo augumu.. skaistās krūtis, nadziņus, rociņas.. Un tad viņa noliecās :D nezināju ko darīt.. turēt viņai matus vai nē, aiztikt viņas vāverīti, vai nē :D iesākumā turēju matus.. Bet tad notika kaut kas - WOW !
Viņa tik labi prata sūkāt .. Lūk tas jau bija kaut kas.. Visādi ir bijis, un visādi esmu citām stāstījis, ka jāsūkā stingrāk, ka nekas penim nenotiks, ja stingri gan ar roku, gan muti, pat zobiem to darīs.. :D biju kaifā ;D :D viņa izdarīja kko dīvainu.. nolieca man peni uz leju.. un riktīgi dziļi sūkāja,, lēnām un stingri..Sapratu kpc tas ir tik ļpatīkami.. jo noliecot peni, vnk tur asinsrite kļūst apgrūtinošāka, un vēl lielāks asins daudzums sakrājās loceklī.. sajūta, kā penis tirptu. un paliek reāli jūtīgāks :D Ne velti viņa teica, ka dievina sūkāt. Viņai mute bija kā otra vagīna. Detalizēti nestāstīšu :D bet bija ļoti labi.
Jutu ka tādā veidā var beigt :D tpc nesavaldījos :) Mazleit pacēlos .. paņēmu viņas galvu.. konkrēti spiedu klāt ar abām rokām. .. un drāzu viņu mutē :D Nu ātri un dziļi. :D :D viņai nebija variantu kā vien tikt izdrāztai šādā veidā.. Reāla bauda.. jutu ka beigšu drīz, un man ja godīgi, bija žēl viņas rīkles, bet apstāties netaisījos :D Brutāli, bet tas bija jādara :D un jap, tas notika.. Palaidu viņu, un knapi paspēju izvilkt.. šķiet pirmā šalts vēl viņai tika mutē.. un t'ad pārējais sejā :D :D un viņa vnk smējās :D :D izslaucīja asaras no acīm ..
tā nu mēs kādas 2min neko nesakot pagulējām viens otram blakus :D tad piecēlos , aizgāju pēc dvieļa, iedevu viņai noslaucīt seju :D
tālāk sekoja kopēja duša. vienam pārāk auksts ūdens, otram karsts utt :D :D līdz uzgriezu stindzinoši aukstu,.. un nelaidu viņu ārā no dušas :D :D
Tas bija jauki.. :)
Tad gultiņa, zem sedziņas.. It kā nezinot vai gribam sexu vai nē.. bet protams ka gribējām :) atlika tikai iedot viņai sajust ka man ir ciets, un ar pirkstiņiem tur pabraukāt :D
Un atkal.. prieki :) un atkal, ierastais variants.. vnk konkrēti izdrāzt no muguras.. tā laikam man visvairāk patīk, un vislabāk protu panākt ka kaķene beidz. :D ja vienīgi nav ļoti šaura tā vāverīte.. un bieži ir pa dziļu, tad neder.. ar viņu, derēja ideāli. :D nebija ne reizi , kad viņai iesāpētos vai tmldz. bija jauki. ;) Un fiziski arī bija tik patīkami. saskaņoti viss. :) uzgulies virsū, apķer kaklu, un knieb :) visa mācēšana :D vēl kas ļoti patika, ka meitene diezgan skaļi uzvedās :D skaļi, skaļi.. lai neteiktu vairāk. :D Beidza.. Es gan nepamanīju tieši brīdi kad. bet kad es biju bezspēkā. un nevarēju.. pateicu.. un viņa jau sen vairs nereaģēja.. vienīgi pamanīju konkrēti slapju palagu zem viņas :D :D reakcija .. pielngi nekāda.. gulēja un dziļi elpoja :D apķēru, un čučēju blakus.. pēc kāda laika.. minūtēm 10.. viņam mani apķēra pretī.. :D :D un tā arī iemigām.. uz viesiem slapjajiem palagiem :D kurus pat tagad neesmu mainījis, un vispār .. viss no rīta bija izžuvis tpt . :D