Man arī ir šis tas .. pārsvarā dažādi krēmi, viss īstenībā ir foršs un noteikti būtu lietojusi pati, bet tagad tuvākajā laikā dažādu iemeslu dēļ tos realizēt nevarēšu, tādēļ varbūt kādai noder :)

Pārdodu visas attēlā redzamās lietiņas kopā, dalīt nevēlētos, īsumā par tām: Avon paštonējošais ķermeņa krēms un izsmidzināms sprejs - gandrīz pilni, esmu pamēģinājusi vienu reizi, Avon ķermeņa krēms ar mirdzumiņiem ne reizi nav lietots, HM ķermeņa krēms - palikusi apmēram puse, varbūt mazliet mazāk (smaržo fantastiski, ananāss un kokosrieksts), JOIK bronzas iedegumu veicinoša ķermeņa eļļiņa - pāris reizes lietota, solārija krēms - palicis pavisam nedaudz, bet krēms, kas paredzēts lietošanai pēc solārija pavisam jauns, vēl divi pavisam jauni Escadas ķermeņa krēmiņi, kas nāca līdzi, pērkot smaržas, Dzintara krēms palicis pavisam nedaudz, tāpat arī Stendera kokosriekstu krēms palicis pavisam nedaudz, kā arī 4 dažādi Stendera krēmu paraudziņi :)
Ko es vēlos pretī? Nu nezinu, tas var būt kaut kas garšīgs, varbūt kaut kas cits, ko Jūs varat man piedāvāt un man noderētu, ja nu galīgi nē - varbūt tad ir lieki pāris eiro :D Vienu vārd sakot, ja kādu interesē - gan jau ko sarunāsim (l)