Vēlos pārdot divus produktus.
1. Lancome Advanced Genifique serums 30ml, pirku pa 70 EUR, pārdošu pa 35 EUR, tomēr nav mans produkts. Minimāli lietots.
2. Avene Triacneal krēms, 30ml, pirku pa 18 EUR, pārdošu pa 8 EUR, arī nebija man piemērots. Lietots vien dažas reizes.
Interesē arī maiņa.
31.tonis
Lietots 2 nedēļas
Mainu pret rafaello
Man taukaina āda. Nepatīk finišs, pūderīgs, pleķojas, matēts, ne īpaši maskējošs, kā arī tonis neder - gaišs, taču ar persika nokrāsu, bet man vajag uz rozā pusi.
Varbūt kādai ir matu kosmētika(neder ,vai nepiemērots matu tipam) Pretī varētu dot mellenes,sviesta pupiņas,tikko lasīta/izžāvēta liepziedu tēju,lauku olas,sīpoli,burkāni u.c.
Prieks par meitenēm, kas atdod sev nevajadzīgās lietas par brīvu. Pati arī tā daru, jo saprotu, ka pati vien vainīga, ka iegrābos, bet kādai draudzenei var noderēt un būs priecīga.
varu iemainīt Biosilk matu kondicionieri volumizing theraphy 355ml (2x pamēģināts, principā pilns) + CHI kondicionieri ar keratīnu 355ml (palietots) pret BIODERMA micelāro ūdeni vai izgaismotāju sejas VAI abus kopā atdodu pa 10 eiro.
Sakarā ar pārvākšanos - viss 10 eiro. Bronzeris/sārtums - elf, ēnas - essence, catrice, maybelline, zīmuļi - maybelline, lancome, collistar, nyx uzacu pomāde, lūpukrāsas - essence, catrice, spīdumi - maybelline, VS, bet nu tās lūpu krāsas un spīdumi - kā katra grib- ņemt vai nē :)