Fotogrāfiju ietekmē apgaismojums, poza, iespējams rakurss nav tas veiksmīgākais. Pieļauju, ja bilde būtu uzņemta citos apstākļos rastos labāks iespaids par koptēlu :)
Man uzreiz prātā nāca epizode no Sex un lielpisēta, kurā Carrie partneris Aleksander Petrovsky uzdāvināja glītu Oscar de la Renta kleitu un kopā devās uz baletu.
Varētu būt līdzīgs stāsts. Varbūt aiz šīs kleitas slēpjas kas romantisks :) Un ja tā ir dāvana, var gadīties, ka ne vienmēr izdodas trāpīt perfekti katra gaumei.
Saskanīgs pāris :)
Vismaz cilvēki sapošas dodoties uz operu. Mani pēdējā laika novērojumi šeit operā nedaudz pārsteidz. Operā tūristi kedās, šortos, mini, havaju puķainajos kreklos, mugursomām, ar iepirkuma maisiņiem :D varbūt dodoties ceļojumā nekas līdzi piemērotāks nav paņemst. Apkāvušies sēdēt ar jakām, var jau tos 3$ garderobei noziedot. Pārsteidza pārtraukumā redzot kādu no somas velkot maizītes :D Varbūt ļoti bija vēlme redzeēt izrādi. Vairākums tomēr piemēroti. Laikam jāiet uz pirmizrādēm
Es dodoties ceļojumā apmeklējot saviesīgos pasākumus paņemu piemērotu apģērbu līdzi, vai ja spontāns apmeklējums iegādātos ko jaunu.