Visās bildēs sieviete sakņupusi uz priekšu, nemāk kleitu nēsāt un sajūta, ka pati kautrējas no tā ko uzvilkusi. Man kleita nešķiet nekas īpašs, bet bildē ar modeli tomēr labāks skats kleitai, kad tas krūšu daļas volāns uz augšu.
Starp citu, šitā kundzīte vairākus gadus bija Cosmo redaktore
Starp citu, šitā kundzīte vairākus gadus bija Cosmo redaktorePec si tava komentara damas saka lielit un aiztavet momentaa so damu un kleitas izveli.
Tāpēc es par to nobloķēšanu iesmējues ar varu iesmiet, mos noblokes mus abas. :-D :-D
njaa, ex savoks. Iz grajazi v knazi tas saucas. Pilnigi makam un statusam neatbilstosi darga kleita. Un tas manuprat liecina par sliktu , pat loti sliktu toni.
Mani secinājumi ir ka šo kleitu drīzāk vīrietis nopircis viņai, tad nu īsti ar izvēle nav kā tik vilkt.Ļoti iespējams 8-) bet uz šādu pasākumu piemērotāka būtu cita fasona kleita, gan jau dāmai skapī ir vairākas piemērotas :-P
Nu domāju, ka tā tāda zīmēšanās, ka pie sāniem bagātākais vecis Latvijā un VAR atļauties ko tādu. Pārējais viss otrā plānā. Kleita pamanīta, cilvēki aprunā, tad jau mērķis sasniegts.
Ļoti iespējams bet uz šādu pasākumu piemērotāka būtu cita fasona kleita, gan jau dāmai skapī ir vairākas piemērotas