Es tādu pat par velti negribētu.
Vienalga saburzīta vai ar saburzijuma efektu,bet izskatās tā ,it nebūtu pletēta ,vai arī audums tāds dīvains...Virs krūtīm atkarājušos audumu arī nesaprotu. Melnā bantīte arī ir lieka.
Žurnālā jau pētīju un domāju, cik daudz smukas kleitas par to naudu varētu sapirkties. :D
Šī konkrētā kaut kāda tāda jēla un nekāda. Nepatīk! Un neskauž.
Pasaule ir miljardieri kas brauc ar lietotu pasenu auto, , bet LB kaut kads bankieris kas par miljardiem var tikai sapnot perk milakajai tik dargu kleitu.
njaa, ex savoks. Iz grajazi v knazi tas saucas. Pilnigi makam un statusam neatbilstosi darga kleita. Un tas manuprat liecina par sliktu , pat loti sliktu toni.
Pfffttt.. es vispār nesaprotu to apsēstību ar dizaineriem, modi, augsto galu..
Visbiežāk tās drēbes izskatās muļķīgi ārpus mēles jo tie taču ir ārkārtīgi koncentrēti modes tendenču paraugi, kuriem maz sakara ar reālo dzīvi ārpus editorial fashion
Un jā - piedevām vēl šī konkrētā kleita izskatās pēc gultas pārvalka pārpalikuma, kas sasiets kopā ar bantītēm :D :D
Visās bildēs sieviete sakņupusi uz priekšu, nemāk kleitu nēsāt un sajūta, ka pati kautrējas no tā ko uzvilkusi. Man kleita nešķiet nekas īpašs, bet bildē ar modeli tomēr labāks skats kleitai, kad tas krūšu daļas volāns uz augšu.
Nekā skaista tur nav, saburziita, driizaak bezgaumigi, rodas jautaajums, kaapec taada cena, saprastu, ja tur buutu akmeņi, ja kleitai buutu kas iipašs, bet izskataas ne visai un uz auguma arii nestaav
Nu domāju, ka tā tāda zīmēšanās, ka pie sāniem bagātākais vecis Latvijā un VAR atļauties ko tādu. Pārējais viss otrā plānā. Kleita pamanīta, cilvēki aprunā, tad jau mērķis sasniegts. :-P