Tas pats vecais virtuves remonts.(e) Es ienīstu celtniekus kā sugu! Remonts ilgst jau 2 mēnešus un gals vēl tālu. Visa nelaime tur, ka celtnieks ir ģimenes labs draugs un mūsu vedējtēvs. Tā kā vīrs viņam visu mūžu taisa mašīnas par velti (un tās bieži plīst), tad arī par remontu mums nav jāmaksā. Tātad darbi notiek brīvajā laikā. Respektīvi, atnāk, piešpaktelē pāris pleķus un pazūd uz nedēļu pusotru. Vakar vispār atnāca divi meistari, pagrozījās, izdzēra kafiju un aizgāja. Toties es jau 2 mēnešus dzīvoju bez veļasmašīnas, ledusskapis ir istabā pie gultas un traukus mazgāju vannā! Labi, veļu reizi nedēļā izmazgāju pie mammas, bet man ir muguras problēmas un trauku mazgāšana vannā ir spīdzināšana. Mamma arī virtuvē remontu taisa, to dara viņas dzīvesbiedra znots, kurš tieši tāpat parādās reizi nedēļā, lai ieskrūvētu 1 skrūvi. Viņai viss virtuves saturs ir sakrauts pa visu dzīvokli, putekļi, kastes un bardaks. Es ar bērnu tur vairs nebraucu un veļu tagad nezinu kā izmazgāt!:'-( Škrobe kā māja! Un nepadomājiet, ka man baigi grandiozais projekts virtuvē - jānošpaktelē un jānokrāso griestus, jānosiltina loga sienu, jāizvelk elektrību, jānošpaktelē un jānokrāso sienas un jāpielīmē nedaudz flīzes, jāizlīdzina grīdu un jāuzklāj linoleju. Viss. 2 mēnešu laikā esmu tikusi līdz krāsas pamatkārtai un pusei flīzēm. Vēl kārtīgi jānokrāso, jāpabeidz flīzes, tad jālīdzina grīdu. Noteikti tas aizņems vēl 2 mēnešus(e)