Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Karbonādes

 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Čau !
Man ir vistas fileja, bet nav olas, milti.
Kādai ir recepte karbonāžu receptes bez olām,miltiem?:-)
12.03.2016 19:47 |
 
Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Cep bez olam un miltiem, bus veseligak! Parkaisi ar garsvielam vai nedaudz citrona sulas.
12.03.2016 19:52 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kaut kā ar sieru ir iespējams apdeidot?:-D
12.03.2016 20:08 |
 
10 gadi
Reitings 982
Reģ: 29.01.2009
Protams,ka var likt virsuu sieru;-)Man ljoti garsho vienkaarshi apcepta vistas fileja ar garshvielaam un pa virsu tomaatinjsh ar sieru.
12.03.2016 20:18 |
 
Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Sākumā izcep to karbonādi, tad liec pa virsu sieru (cepeškrāsnī vai mikrenē) un gatavs.
12.03.2016 20:23 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Kaapeec juus erzeliiti gribiet nobarot!?:-DNevajag nekaadu sieru virsuu!Smuki izcets , virsuu zalumi un loti labi!
12.03.2016 20:30 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
ja gribi ar sieru , tad ierullee to iekshaa filejaa , bet ne uz lielas uguns , savadak tas siers iztecees ;)
uztaisi fileju riivmaizee , ja ir .
Iemarinee ar etikji un siipoliem , cep taapat .
12.03.2016 20:32 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nevajag ne olas, ne miltus - ļoti labi fileju var izcept tāpat :-) Un, jā, ja ir iespējas - uztjūnēt noteikti var ar tomātu + sieru + zaļumiem. Es gan nebojātu ēdienu ar likšanu mikroviļņu krāsnī - tiklīdz apgriez uz otru pusi, tomāts un siers virsū, mazāka temperatūra, un siers smuki izkūst :-)
12.03.2016 20:34 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
uztaisi riivmaizi - sablenderee grauzdeetu maizi..
kauseetaa sviestaa iemeerc fileju un peec tam riivmaizee :)
12.03.2016 20:34 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Piekriitu par mikrovilnu kraasniim-loti neveseliigi utt
Es laikam esmu tiesaam laimiigs cilveeks,jo man taa vistina garso vienkaarsi izcepta,bez siera,riivmaizeem,sieriem utt.
12.03.2016 20:39 |
 
Reitings 583
Reģ: 04.03.2015
Sagriez gabaliņis, apsmērē "iemarinē" garšvielās, man patīk tobasko, čilli utt. Un apcept, dievīgi!:)
12.03.2016 20:39 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es laikam esmu tiesaam laimiigs cilveeks,jo man taa vistina garso vienkaarsi izcepta,bez siera,riivmaizeem,sieriem utt.


Nedomāju, ka tie, kas grib sieru pa virsu, baigi nelaimīgie. :-D
12.03.2016 20:54 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Es pieļauju, ka tu sauc tās par "karbonādēm", jo grasies filejas sagriezt šķēlēs un izklapēt. Ja tā, tad tās kaut kā ir japanē, jo klapējot tu sašķaidi galas šķiedras, un ja tu neveido barjeru starp pannu un gaļu(panējums), tad visa gaļas sula iztecēs un nebūs garšīgi. Tas no kā tu veido panējumu ir gaumes lieta, bet es nedomāju, ka bez olas var iztikt, tāpēc būs vien jāpošas uz veikalu :-P
Ja nu galīgi negribas iet iepirkties, tad cep tāpat. Bez klapēšanas, vislabāk smagā pannā, sviestā. Ar sāli un pipariem - klasika ;-)
12.03.2016 20:58 |
 
Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Paldies meitenes par idejām !
Man pieredze ir nulle. :-D
Saklopēju, apcepu garšvielās, uzliktu tomātu un sieru vēl pa virsu, sanāca ļoti garšīgi.(l)
12.03.2016 23:00 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
galvenais izklape :) likt var visu ko sirds kaaro;)
12.03.2016 23:30 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits