Labrīt, man nosacīts rīts.. Nesen pamodos, ar interesantām ziņām.. Ne tik nozīmīgām. Senāk likās svarīgi, kas piemēram slēpjas aiz lietotājas- Meksikanka, profila.. Un nejauši man to pastāstīja.. viņa nebūt nav vienīgā, kuras profili atklājās vakar. Personīgi man, interese to zināt bija tuvu nullei. Par meksikāni runājot, likās ka meitene ir 22-25, smalka auguma caca, kura ir no Jēkabpils, un strādā Rīgā. Uz kuru visi atskatās, un kura ir ļoti augstprātīga dēļ lielās vīriešu uzmanības. Meitene ir savādāka. Drīzāk sieviete, un ļoti ok ;)
Vispār, vakar arī Banti atradu FB.. Un guvu tikai kārtējo apliecinājumu tam, ka viņa ir ļoti skaista un gaumīga meitene. Tas ir labi redzams viņas FB, bildēs utt. Patīkams profils, kurā ieskatīties.
Vēl dažas sanāca apskatīt..
Saku kā ir , man tas vairs nešķiet būtiski, vispār nepadodas iepazīšanās netā. Laikam man vērtības ir citur, un ar foto es nevienu nepiesaistu. Tās dažas ar kurām es satikos, tagad es esmu drošs, bija COSMO krējums, un man ir žēl, ka nekas nesanāca. Mana stulbuma, jeb sačakarētā garastāvokļa dēļ. Jā, es izdrāzu, Un tas arī bija viss.
Wee, OMG, viņa ir vienkārši perfekta, es domāju par viņu kad sevi apmierinu.
Vispār pat pazaudēju šīs diskusijas jēgu.. Gribēju pateikt, ka uzzināju visu ko gribēju, un to kas pat nelikās būtiski.
8-)8-)8-)8-)