Nevēlos seksu

Reitings 19
Reģ: 27.05.2014
Sveikas!
Man ir problēma, man vairs negribās seksu ar savu partneri, gribēšana ir bet kad nonākam līdz gultai man vairs nepatīk, es sāku just diskomfortu un nepatīkamas sajūtas, tad es sāku skaitīt minūtes kad beidzot viņš novāksies no manis un liks man mieru. Ir daudz dažādu lietu apkopojums kāpēc man viņu vairs negribās. Vai tās ir beigas? Mēs jau esam runājuši par mūsu problēmām, par attiecībām un ko es vēlos seksā un kā, vienu nedēļu viss ir normāli un pēc tam vairs nav. Viņš atkal aizmirst nomazgāties, viņš atkal ir pie datora un lasa ziņas līdz vēlai naktij, viņš atkal aizmirst, ka man ir dzimšanas diena, viņš aizmirst,ka man vajag uzmanību.
Kad saku, ka vēlos aiziet tad viņš sasparojās bet pēc dažām dienām atkal viss ir vecajās sliedēs. Vai man mūžīgi viņam jādraud, ka aiziešu lai būtu normālas attiecības? Vai man palikt un gaidīt, ka viss būs labi un reiz viņš pieaugs un izmainīsies? Kā man būt? Mums ir dēls kam ir 2 gadi. Dēls bez tēva nevar augt. Vai man upurēt sevi dēļ bērna jo baidos, ka dēls izaugs kā memītis bez mugurkaula? (t) Tik daudz domu galvā. Es negribu mocīties pa dzīvi ar tādu vīrieti un negribu mocīt bērnu jo es nemācēju saglābt laulību.
Kā man darīt?
11.03.2016 18:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Un es nevaru viņa to ieskaidrot, ka tā nav, ka mūsu ģimenīte brūk tikai tāpēc, ka ieklausījies sliktos padomos no vecākiem un drauga.

Tad pasaki viņam tieši šo. Mierīgi, bez kašķiem, ja prasa kāpēc tā tad atkal, normāli paskaidrojot jārunā kas un kā. Strīdēšanās nelīdzēs, spītēšanās ne no viņa ne tavas puses arī.
11.03.2016 20:45 |

Reitings 17203
Es jau esmu teikusi, bet viņš saka lai pierodu pie īsta veča.

Tad jāpasaka viņam lai pierod pie kašķīgas sievas kas nedod seksu jo nepatīk tas ar netīreli :D
11.03.2016 20:45 |

Reitings 19
Miss Joker Esmu mēģinājusi visādi, gan vakariņas pagatavojusi viņa mīļākās pēc tam sniegusi viņam baudu, parunāju, saku, ka man sāp tas ko viņš man un dēliņam nodara viņš saprot un saka, ka veltīs mums laiku bet nekā. Šodien arī viņš ir pie savas mātes, jo viņai jāpalīdz. Kad viņš atgriežas no viņas ir šausmīgi negatīvi noskaņots un tad man gribās paslēpties no viņa virtuvē un nerunāt.
11.03.2016 20:52 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Īsāk sakot - kam Tev šo teātri un klaunu tajā? Ja vari būt laimīga dzīvē šajā.
11.03.2016 20:56 |

Reitings 960
Reģ: 04.02.2016
Cik ilgi jau šis turpinās? :)
11.03.2016 20:58 |

Reitings 19
gabijagabija jau kādu pus gadu.
11.03.2016 20:59 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Ir iespēja padzīvot kādu laicińu atseviški?
domāju ka tad varēsi saprast gan tu pati, ko vēlies.
Gan arī vīrs iespējams apdomāsies un sāks pieńemt pareizos lēmumus.

Nekas cits izskatas nelīdzēs. :-/
11.03.2016 21:06 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Varbūt kaut kāda ģimenes terapija derētu? Katrā ziņā, ar savu vīrieti ir jārunā un jārunā daudz vairāk par māti un draugiem. Iespējams tu par daudz palaidi visu pašplūsmā un maz mēģināji pārliecinàt savu vīrieti par pretējām lietām, nekā viņš saklausījās no citiem.
11.03.2016 21:13 |

Reitings 19
Neons, iespējams, jo pēdējā laikā bērns prasa daudz uzmanības un es nevaru veltīt tik daudz laika viņam tad kad man nebija bērns vai tad kad biju stāvoklī, kad bijām tikai mēs.
11.03.2016 21:15 |

Reitings 11996
Nu tak aizvediet mazbērnu omei, paši pavadiet laiku kopā. Paņemiet aukli uz dažām dienām nedēļā (bērns vairs nav tik maziņš). Gali galā, varbūt tev arī nāktu par labu darbs, ja tāda nav un, ja ir vēlme strādāt.
11.03.2016 21:19 |

Reitings 17203
Nu tad tev jāmēģina arī savu laiku sadalīt tā ka tiek gan uzmanība bērnam gana, gan arī vīrietim.
Tomēr tā būšana par "īstu veci" arī ir kā sērga savā ziņā. Kaut vai cik paklausos no savējā kad viņš stāsta par kolēģiem darbā(tas gan bija vairāk izteikts vecajā darbā) tad arī visi tur ir īsti veči, par vecenēm nospļauties un vispār pa lielam izklausas pēc ļoti nepatīkamiem vīriešiem. Tā tie veči viens otru māca kā būt īstiem večiem :D Drausmas patiesībā.
11.03.2016 21:22 |

Reitings 11996
MJ, piekrītu. Tā "īsts vecis to un šito" sērga ir tiešām kā vīruss - ja pielīp, tad ir traki, jo smadzenes vīrietim pilnībā izslēdzas...
11.03.2016 21:34 |

Reitings 17203
Neons Kamēr draugs nesāka stāstīt par tiem večiem, es vispār pat neiedomājos ka tādi ir tik daudz, bet kā izrādās tad ir gan padaudz un arī tā attieksme pret sievietēm ir no sērijas "Ko tu dari laukā no virtuves?".
11.03.2016 21:44 |

Reitings 19
Neons, par auklīti tieši šodien lasīju, vai likt kameru. Neuzticos nevienam, atstāju dēliņu pie vīramātes un pa 2 stundām viņa paspēja sēdēt draugos ieet dušā un mazais bija nobrēcies sarkans. Mana mamma ir Anglijā un nevar pieskatīt. Strādāt sākšu tikai rudeni, ja atradīšu darbu. Bet šis periods ir šausmīgi grūts. Sirdi plosa tā attieksme, jo ne viemēt tak tā bija, ka dēliņš piedzima viņš gan pamperus mainīja, gan traukus nomazgāja, ja visu nakti mazais bija raudājis un pārsteidza mani ar dažādām lietiņām. Bet tagad jā- es esmu vecis. Un sērga kā iepriekš minēja ir ieēdusies galvā. Vai tad īsts vīrietis nav tas kas mīl bērniņu un sievu? Sākumā viņš bija vīrietis uz goda bet tagad vecis.:-|
11.03.2016 22:02 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Bērna dēļ savu dzīvi čakarēt nevajag. Puikām svarīgākas ir mammas, meitenēm - tēvi (ja mēs runājam par morālo ieguldījumu audzināšanā). Dēlu par vīrieti var izaudzināt arī bez tēva. Un tev ir visas iespējas atrast laimīgas attiecības un patēvu savam dēlam.

Bet protams! Sievietes var izaudzināt vienas pašas lieliskus dēlus jo geji taču ir tāāāādi forši vīrieši. Pajautājiet ekspertam streipam. Viņš noteikti apstiprinās
12.03.2016 07:49 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Bet citādi ... Vecim ir jāļauj nobriest uz ko šodienas sievietes nav spējīgas. Laikam konkurence pārāk liela ja ir jāsāk dzīvot kopā un vēl jāpiedzemdē no pārauguša pusaudža kurš dzīvē neko saviem spēkiem nav sasniedzis un visticamāk - vairs arī nesasniegs un pēc tam zobus griežot pašām jācenšas aizvietot tādam mammu lai pabeigtu menedžēt īstā sapņu vīrieša veidošānās procesu. :-D:-D:-D A viņam to vairs vnk nevajag - dzīve ir izdevusies jo galvenais pusaudža un jaunu vīriešu motivators - vāvere - viņam jau ir. Reizēm tik tiešām ir smieklīgi. Kādi vien lubraki šeit par vīriešiem netiek saukti!
12.03.2016 07:56 |

Reitings 18
Reģ: 04.01.2016
Princese_Mia

Ja tavējam švaka atmiņa, tad uzraksti uz lapas pa punktiem un pielīmē pie vannasistabas spoguļa, ledusskapja un monitora tuvumā.
12.03.2016 10:51 |

Reitings 18
Ieliec viņam kādā kabatā zīmīti -' dārgais, man ļoti pietrūkst tavas uzmanības. Kā tavuprāt tas ir atrisināms? Mīlu tevi.' Un viss, lai pa dienu apdomājas un tad skaties vakarā, ko izdomājis.
12.03.2016 10:59 |

Reitings 18
Vari mēgināt taisīt vizuālu grafiku, kas atspoguļo jūsu attiecības. Izvelies dažādas kategorijas un attiecīgi noformē ar vizuālu atzīmi. Piemēram vertējumu skala lidz 10. Nu ja jūties uz 2 kā ļoti slikti, tad tā arī atzīmē. Vai arī izpildat abi kadu testu par attiecībām ( pašas gatavotu, vai kādu citu). Doma visam - vizuāli aiznest līdz viņam, ka tev ir slikti. Un tā, lai viņš to pats saprot no analīzes, ko izveiks viņa smadzenes, izmantojot loģiku.
12.03.2016 11:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vecim ir jāļauj nobriest uz ko šodienas sievietes nav spējīgas. Laikam konkurence pārāk liela ja ir jāsāk dzīvot kopā un vēl jāpiedzemdē no pārauguša pusaudža kurš dzīvē neko saviem spēkiem nav sasniedzis un visticamāk - vairs arī nesasniegs un pēc tam zobus griežot pašām jācenšas aizvietot tādam mammu lai pabeigtu menedžēt īstā sapņu vīrieša veidošānās procesu. A viņam to vairs vnk nevajag - dzīve ir izdevusies jo galvenais pusaudža un jaunu vīriešu motivators - vāvere - viņam jau ir.
Skarbi, bet patiesi..
12.03.2016 11:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits