Nē, tā nav bijis vienmēr, viņš bija tik mīļš, saprotošs, gādīgs. Mēs kopā ļoti gaidījām bērniņu bet pēc bērna piedzimšanas viņš attālinājās, nevar nepiebilst arī viņa māti kas teica, lai neesam tik daudz kopā jo apniksim viens otram ar laiku viņš pieturējās viņas padomam un viss kļuva traki, tik tiešām traki, nebija vairs uzmanības, sekss tikai pliks bez spēlītēm un iekāres, bērnu viņš pat neņem rokā jo jau no dēliņa piedzimšanas māte kladzināja, ka nevajag viņu tā ucināt, jo pieradīs, bet tēviem nav jāmīl bērns utt. Tas ir absurds, jo mans tēvs mani ļoti mīl joprojām un esmu laimīga, ka uz kādu varu paļauties un palīdzīga roka, ja kas man būs. Tā doma viņa ir tik dziļi galvā, kā lai to dabū laukā es nezinu. + vēl viņa labākais draugs teica, ka nevajag veltīt sievietēm daudz laika, jo tad viņas uzkundzējas. Vien vārd sakot murgs. Un es nevaru viņa to ieskaidrot, ka tā nav, ka mūsu ģimenīte brūk tikai tāpēc, ka ieklausījies sliktos padomos no vecākiem un drauga. Kā cilvēkam paskaidrot, ka tieši no tā laika viss ir mainījies, jo mēs bijām pa tiešām tuvi, kad mēģinu viņa to stāstīt viņš ieslēdzas sevī un saka, ka neko nezinu, jo esmu pārāk jauna (atkal mammas padoms).
* kāda minēja kaprīzes.. jā es pēdējā laikā esmu kašķīga, man riebj un viss ir līdz brošiņai. Kā lai cilvēkam parāda kā dzīvo labas ģimenes? Kā lai pasaka, ka mēs esam ģimene un nevienam citam nav tiesības tajā jaukties iekšā?
*meitene teica, ka es esvi nekopju. Muļķības, katru mēnesi kad vairāk naudas atļaujos sev iegādāties kādu skaistu veļiņu un gatavojos pavasarim.