Beztēma OKTOBRA/NOVEMBRA 2016 bēbjiem

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Sveikas!

Eksperimentālā kārtā izdomāju, ka varētu punčbēbju mammas pulcēties pa termiņiem. Tad nu redzēs, kas mums sanāks (l)

Apspriežam visu, kas uz sirds-kā jūtamies,kā ar pārbaudēm, arī attiecībām utml.

Nu tad sākam....(l)
11.03.2016 15:55 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
Miss_Tiina milzum lielie sveicieni :-)
01.11.2016 10:23 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
raven, ar riekstiņiem arī uzmanīgi. Manējai no riekstiem sametās pumpas :(
01.11.2016 10:38 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Jā, manam arī no riekstiem pumpas ir. ĢĀ teica, ka tas tāds slidens produkts. Es dažas saujiņas apēdu un mazajam visa sejiņa pumpās bija.
01.11.2016 18:29 |

Reitings 19
Reģ: 24.10.2016
Mums pediatrs teica, ka var ēst brokołus...beeet, brokolis taču ir kāpostu pasuga! Bail provēt (t)
01.11.2016 19:10 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Miss Tiina, visu šokeni nolocīji uzreiz?/
Visu nē, bet pusi gan...50g
01.11.2016 21:59 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tas tā kā par visiem riekstiem? Man somā ir ieliktas mandeles. Tagad sāku šaubīties :-(
01.11.2016 22:04 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Es pirms dzemdībām nebiju ēdusi kopš pusdienlaika,un arī pēc dzemdībām negribēju ēst vispār, tikai 9 vakarā mani piespieda kaut ko apēst- sviestmaizi :D ( 11 stundas pēc dzemdībām) . Arī visdrausmīgākais dzemdību moments bija, kad māsiņas man lika ēst cepumus ( es sāku bļaut, kādus cepumus, īstajā momentā piedāvā) un tādu pretīgu limonādes suslu, līdzīgu fantai. Man, kā saldumnemīlētājam, tās bija šausmas un pēc pirmā nokostā gabaliņa ( māsiņas man lika mutē, haha) sāku pieprasīt bļodu vemšanai. :D
Bet nu UK , te tur slimnīcā tikai 1 dienu- dzemdē no rīta, mājās brauc vakarā. :)
01.11.2016 22:14 |

Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
raven, nevar zināt, protams, kā būs tavējam. Bet, rieksti vispār skaitās alerģisks produkts. Es no tā riekstu mix apēdu nepilnu sauju.
01.11.2016 22:37 |

Reitings 638
bebisu tema un ari te, daudz tiek runats par allergijam un nepanesamibu no produktiem.
bet ka jus to saprotat? no ta, ka ir gazes mazajam un raud? no ta, ka ir pumpas? sorry par varbut dumjo jautajumu, bet es edu visu!! riekstus, sokoladi un pat kapostus!!! mazajam ir ik pa britinam cikstulis un gazes, bet tas ir paris reizes diena un neilgst ilgak par paris minutem! ari pumpas ir jau no dzimsanas, bet dzemdibu nama teica, ka tas normali, ka ada pielagojas un tauku dziedzeri ari, tas piumpas parasti ir mazas sarkanas, citreiz ar baltuminu ieksa, bet vinas nav ilgak par divam dienam!
nevaru saprast vai esmu bezatbildiga un ar savu esanu izsaucu mazajam reakcijas vai ari viss mums ir normali un ir noveicies, ka nav problemu!!?
02.11.2016 11:30 |

Reitings 41
Reģ: 06.07.2016
Par tām pumpām man arī gan slimnīcā teica, gan ĢĀ teica, ka tās ir lieākoties visiem bērniņiem un nav saistītas ar apēsto. Es arī tāpēc nesaprotu īsti par tām nepanesībām. Gāzes arī kā ir tā ir - cik nu es te sākumā dikti sekoju līdzi, ko ēdu un tagad ēdu praktiski visu, tad nekas nav mainījies. Tā kā, havaja, domāju, ka nesatraucies, neesi tu bezatbildīgā māte:-)
02.11.2016 11:45 |

10 gadi
Reitings 2793
Reģ: 09.12.2010
nevaru saprast vai esmu bezatbildiga un ar savu esanu izsaucu mazajam reakcijas vai ari viss mums ir normali un ir noveicies, ka nav problemu!!?

Tad es arī esmu bezatbildīga māte, jo ēdu pilnīgi visu (arī riekstus un daudz zemesriekstu sviestu). Bērnam maliet gāzītes ir, bet nav nekas traks un nepaciešams. Pumpas ar ir bijušas, bet no rīta parādās - vakarā pazūd. Tas ir tikai normāli, ka ir pumpas, jo viss vēl tikai pielāgojas, tāpat arī gāzītes un vēdersāpes, jo bērna vēders attīstās un pielāgojas. Tikai citam tas ir vieglākā formā, bet citam smagākā.
02.11.2016 14:35 |

Reitings 638
Nu meitenes, ka jums labi iet!? :)
mes augam!! ah, jau speju tik mainit bodijus un pidzamas un jau esam pie tris menesu drebitem!!! mums ar viru sak bail mesties, cik tad liels busu musu delins, kad izaugs, bus jasuta basketbolu spelet!!:D
ka jums iet ar vecakiem, savien un vira!? so nedelu pie mums ciemojas vira vecaki!! ah, it ka forsi, bet saprotu, ka man ir tik gruti neuztvert katru piezimi ka kritiku vai pamacibu, bet es zinu, ka tas man galva!! tad nu treneju savu pacietibu- smaidu, saku pladies un meginu tik gala ar saviem demoniem!! gaidu savu gimeni ciemos un domaju, diez es tpat lietas uztversu, vai bus vieglak, jo tie ir manejie!!:-D
man nakamnedel vizite pie arstes, gan man, gan mazajam! es ceru, ka man bus zala gaisma fiziskajam aktivitam, jo es jau nociesties vairs nevaru!!
05.11.2016 17:15 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Mums kā kuru dienu. Citreiz vieglāk, citreiz grūtāk. Baudam sniegu pastaigās.
Šodien mazajam mēnesis. :-)
Vakar bijām ciemos pie vīra māsas, ļoti forši bija.
06.11.2016 17:53 |

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
Nu ko,vel joprojam esam 2 in 1.Dazbrid uznak kada sapite,es sapriecajos,un sapite pazud.:-DMazais tik tuse pa manu punci,tik aktivs.No otras puses loti baidos par to,ka mainisies mana ikdienas dzive pec bebja piedzimsanas.Tik tagad laikam aptveru,ka man bus bernins un tas biede.Baidos netikt gala,baidos,ka neiemilesu savu berninu,lai ari cik tas stulbi skanetu!:-(Iespejams,tapec bernins kavejas,jut,ka es baidos!:-/
07.11.2016 14:34 |

Reitings 19
Reģ: 24.10.2016
Piedodiet, bet kā var baidīties no tā, ka neiemīlēsi savu bērniņu?? Kāāā!?
07.11.2016 14:40 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Piedodiet, bet kā var baidīties no tā, ka neiemīlēsi savu bērniņu?? Kāāā!?

Hormoni trako? Tā rezultātā galvā ķīselis? Sievietes ir dažādas. Meitene-Zeltene, kad ieraudzīsi to mazo sev uz punča, visas bailes izzudīs. Viss būs labi un tu būsi superīgākā mamma savam bērniņam :-) Tici sev! Tu to vari! ;-)
07.11.2016 14:50 |

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
LuMarta-tapec,ka tagad nejutu nekadu saikni ar bernu,nejutu,ka mani ir mates jutas.Biju iedomajusies,ka grutniecibas laika jau iemilas sava bernina,bet man vispar tadu emociju nav.Tas ir tikpat stulbi,ka baidities but sliktai matei,jo jebkuram bernam sava mate bus vislabaka un vienalga,ko domas citi.Tie ir mani putni,katram tadi ir!
07.11.2016 14:53 |

Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Sveiki visām :) Šodien aizbraucām uz Jūrmalas slimnīcu parakstīt līgumu, nu mums jau tur patika, jauka, viss izremontēts un patīkams, kluss.Nebija slimnīcas sajūta! :) Tagad varam mierīgi gaidīt lielo dienu :) Mums šodien apaļas 37 ned. iesoļojām 38.ned :) Puncītī var just, ka kaut kas gatavojas, paliek ciets ik pa laikam, muguriņu arī pavelk, lejā šad tad kaut kas iedur un mazais tik kājas grūž laukā man sānos. :p
Meitene-Zeltene - Man ari ir bijušas tādas pārdomas/bailes, vienu brīdi bija baigais stress, bet tagad vienkārši esmu sevi noskaņojusi uz to, ka nav ko domāt par to kā būs un kā lietas mainīsies, jo tas nav paredzams :)Vienkārši jaseko straumei :) Un mīlestība lret mazo tev noteikti būs, bet mēdz arī gadīties, ka māte uzreiz to saikni nesajūt, ka nedaudz ilgāk jāpagaida, bet bieži tieši šīm mammām vēlāk viņa ir stiprāka nekā pārējām! :)
07.11.2016 19:40 |

10 gadi
Reitings 936
Reģ: 01.10.2009
Mans mazais puika pa mēnesi uzēdies par 1.8kg:-D
Daktere 2x svēra, nevarēja noticēt. Baroju pēc pieprasījuma. Tagad sazin kādā veidā esot jānovelk 3h obligāti...
Bet puika smuks un nemaz neizskatās dūšīgs.
09.11.2016 14:10 |

Reitings 638
sveikas!!!
tads mazliet klusums te pedeja laika!! ka jums iet? ar nepacietibu gaidu jaunos bumbulisus un dzemdibu stastus!!:)
kukuruza- wow!!! man jau likas, ka mans ir makten dusigs edajs un nakamnedel mums bus 1menesis un + 1kg, bet reku!!! bus japasaka viramatei, jo vina man ta netiesi visu laiku uzsvera, vai tad vajag tik daudz est un ka puika dusigs! es ari dodu pec pieprasijuma, bet mana parlieciba, ka bebitis nevar par daudz apest mates pienu!!
ka jums ar ikdienas ritmu? man sajuta, lidzko es mazdruscin pielagojos un saprotu vina miega un esanas ciklu, ta viss jau atkal ir savadak!! vakar mes abi dikti raudajam- vins negribeja ne est, ne gulet, visu laiku samiegojies un visu laiku prasa est, bet ka pieliku pie kruts, ta ravas nost un breciens!! gajam uz veikalu meklet knupi, neatradam un labi vien ir, jo vakarpuse jau bija mierigs un guleja, sodien ari viss kartiba!!
dibena sarkanumiem ari esam pari - cinka ziede dara brinumus!!:)
sobrid domaju kur pirkt pec grutniecibas bikses un kadas, jo veders vel miksts, ciskas milzigas un visam pa virsu reta, kura sap, jo ir tiesi jostas vieta!! ieteikumi, jo man legingi ir noriebusies un vinos ir auksti!!:-P
09.11.2016 14:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits