Havaja, ja gribi tad paraudi, paliks labāk. Pati daudzas reizes esmu raudājusi grūtniecības laikā. Nu, ja ir tās emocijas, tad ir, neko padarīt nevar, vienīgi ļauties viņām un vēlāk atkal viss ok. :) Būs labi, mazais arī dienu pirms dzemdībām var sagriezties pareizi. :)
Runājot par pamperiem sev, ņemiet tagadējo izmēru, kas jums ir. Man iedeva aptiekā S izmēru un likās vienalga pa lielu. Kur nu vēl M vai L,:-O tie man tiešām kristu nost.
Es bērnam lietas pirku, tās kuras bija tājā laika posmā nepieciešams. Ziemā vilnas sedziņa. Kokvilnas nepirku, jo tikai tāpēc, ka sarakstā bija rakstīts. Es neiepirku visu zāļu skapīša saturu, jo nemaz nedomāju, ka bērns taisās slimot. Termometru iegādājos tikai tad, kad pote 2 mēnešu vecumā bija. Bet vienalga neizmantoju viņu un nav bijusi nepieciešamība. Pudelītes, sterilizators, pudeļu birstes, tādas nebija ne prātā pirkt. Ja būtu nepieciešams, tad arī iegādātos. Pirmā pudelīte bērnam bija uz 4-5 mēneša vecumu, devu padzerties ūdeni, bet kopš sāku piebarot devu dzert jau no snīpīškrūzes.
Bērnam ziepes izmantoja slimnīcā un mājās tik uz roku pirkstiem saskaitīt varu. Praktiski vispār neizmantoju. Bērnam jau 7.5 mēneši ir.
Respektīvi, pirms iegādāties bērnam lietas pārdomājiet kārtīgi, mazums vispār neizmantosiet. Nav vajadzības apkrauties ar liekām mantām. Es sākumā arī domāju, ka tas viss būs vajadzīgs, jo vairāk lasīju visādus avotus, runājos ar tuvajiem, jo īsāks tas saraksts arī kļuva. :)