Kad buut piesardziigai - vecis alkoholikjis?!

Reitings 28
Reģ: 23.01.2016
Ja attieciibu saakumaa veel iisti nevar saprast, tad jums liktu buut piesardziigaam fakts, ka puisis baliitee piedzeeraas liidz tai robezhai, kad sevi iisti nekontrolee un visticamaak no riita neko neatceras? Mans iepriekseejais draugs dzeera, negribeetos uzskriet veel vienam taadam virsuu
11.03.2016 12:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Elmo, nozīme jau ir arī alkohola apjomam. Viens aluskauss vai glāze vīna nav tik briesmīgi.. salīdzinoši ar puspudeli viskija 2x nedēļā :)
11.03.2016 13:31 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Cormeum- nu man bralis piemeram parasti dzer kadus 4-6 0,5 alinjus ja uz daudzam stundam vai visu nakti un tas nav daudz. Stipros nedzer vispar vai looti reti. Vins nereals alus milis :-D. Neko traku tur nesaskatu. Ne jau tas ballites ir viss ar ko cilveks nodarbojas. Ta jau ir loti parapileta attieksme kq kolidz vecis nebus atturibnieks, vai izdzers vairak par daziem alinjiem nedela uzreiz alkoholikjis. Nu tikai cosmo to var izlasīt, nekur citur.
11.03.2016 13:42 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tas, kā cilvēks atpūšas ir gaumes lieta :)

Es, piemēram, sev negribētu puisi, kurš māk atpūsties tik ar lieliem grādīgo tilpumiem :) Bet, ja meitenei nav iebildumi.. kāpēc gan ne? :)
11.03.2016 13:45 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
ha, nē, es vispār neesmu atkarību cilvēks, tāpēc ar tādiem cilvēkiem arī nekontaktējos.
11.03.2016 13:57 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Cormeum- Tieši tā;-)
11.03.2016 13:57 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Uz tiem 20gadiem nedelas nogales iedzert tas jau vel skatas normali, bet ari atkariibaa kaa dzer un cik daudz. Tadi istie alkoholiki ne dienu gandriz bez alko nevar. Alkoholisms sakas jau tur kur vairs mera sajutas nav, no rita uzlapas un atkal piedzers un taa ilgi, dikti.
11.03.2016 14:17 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
kā reiz teica viena veca tante, kas savā mūžā visu ko bija redzējusi- katram mums ir labās un sliktās īpašības, bet vienu gan viņa zinot- nekad nevajag paciest un samierināties ar dzert mīlošu vīrieti. no sākuma jau tā ir tikai iedzeršana, ar gadiem nāk klāt problēmas ar naudu, darbu, dzērumā parādās agresivitāte, sāk darīt visādas stulbības, sarunā aizvainojošas lietas, bet nākamā rītā to noliedz, saka, ka neko tādu neatceras un nav teicis utt.
vienvārdsakot- no dzērājiem turēties pa gabalu, lai kāda mīla tur arī nebūtu, tas neesot tā vērts.

autore- tev taču jau ir šāda pieredze- atbildi pati sev, vai vēlies atkal tādas pašas attiecības, vai pati spēj samierināties.

p.s. uzskatu, ka, ja cilvēks dzer līdz bezfilmai, tad ir jāreķinās, ka tai laikā viņš sadarīt ļoti nesmukas lietas, kas vēlāk dikti jānožēlo.
11.03.2016 14:32 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Nezinu, man jau liekas, ka 20 gados tas nav nekāds fenomens, ka čalis katras brīvdienas pavada tusējot.
Kad mēs ar draugu sagājām, viņam bija 21, arī katras brīvdienas tusējās un piedzērās kā lops. :D Tagad ir 25, iedzer reti.
11.03.2016 14:40 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Un labāk, lai izdzerstās jaunībā, nekā pēc tam sāk, kad jau ir ģimene un bērni.
11.03.2016 14:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Ta jau ir loti parapileta attieksme kq kolidz vecis nebus atturibnieks, vai izdzers vairak par daziem alinjiem nedela uzreiz alkoholikjis. Nu tikai cosmo to var izlasīt, nekur citur.

Ne tikai cosmo, bet arī narkologi to saka.
20 gados diemžēl daudzi dzer, prāta vēl nav. Grūti saprast, kas notiks pēc 5 gadiem. Varbūt cilvēkam apniks, varbūt aizies tiešām alkoholisma grāvī. Bet kam es iesaku pievērst uzmanību jau tagad, ir uzvedība dzērumā. Ja ir agresija, tad diemžēl tas nav labs rādītājs.
11.03.2016 14:42 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ja tā pierītos mans draugs, neko neteiktu, parēktu par viņa paģiru nākošajā rītā, jo zinu, ka vispār viņš dzer maz. Ja tas būtu jauns, tikko iepazīts puisis, kuram pēc loģikas vajadzētu gribēt atstāt uz mani labu iespaidu- muktu pa gabalu un labi tālu.
Man tēvs ir alkoholiķis, tā ir šausmīga nelaime un milzīgs kauns. Skaidrā cilvēks kā cilvēks, strādīgs, jautrs un tad uzkāpj uz korķa un pārsistu purnu vazājas pa pilsētas centru nedēļu no vietas un citus sūdus vāra, reāli nepatīkams un šajā laikā es sēžu ar aizslēgtām durvīm, jo lai arī neko viņš man nedarīs, ārā dabūt nebūs tik vienkārši, ja būs ticis iekšā un klausīties viņa krokodila asarās par to cik dzīve šausmīga un kāds viņš ir šausmīgs tēvs, man nav nekādas vēlēšanās. Un tāpēc, ka es esmu redzējusi kā izpaužās alkhololisms- nē. Ja mans vīrietis sāktu dzert tur enbūtu divi variantu un nebūtu nekādas domāšanas, svītra pāri vienalga kāda tur mīla pret viņu. Izmainīt šādus cilvēks nevar. Tēvs 6 gadus noturējās, likās, ka tiešām uz mūžu. Nevar viņus izmainīt, ne caur lūgšanos, ne caur asarām, tajā brīdī viņu neattur pat tas, ka sieva kravā koferus un saka, ka brauc prom, mainās tikai tas, ka pierijies lūdzās, lai neiet prom.
11.03.2016 16:05 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Nu, diezgan parspileti... Sad tad iedzert un piedzerties nav nekas traks... kur nu vel, to saukt par alkoholismu...
11.03.2016 17:10 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
jā, ir atšķirība, cilvēks piedzeras reizi nedēļā tā, ka bezfilma - vai cilvēks, kas kā sāk dzert, tā nevar tikt no korķa nost mēnesi.
BET abi varianti ir slikti.
11.03.2016 17:14 |

Reitings 55
Reģ: 30.01.2016
20 gadi ir laiks, kad VAJAG iztrakoties, sadarit stulbibas un iegut pieredzi un piedzivojumus. man vislabakas atminjas ir par universitates laikiem un trakulibas, ko darijam. nu jau vairs nav pat velmes ta tuset, limits izsmelts :) bet labas atminjas palikusas.

bedigi ir tad, ja virietim tas nak valja pec 30 vai pat 40 un tad tik megina atgut zaudeto jaunibu.
11.03.2016 18:03 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Nevajag tik daudz iespringt uz izdzertā alkohola daudzumu vai biežumu. Problēmas manā skatījumā sākas tad, ja cilvēks alkohola ietekmē kļūst agresīvs, kā arī tad, kad alkohols sāk traucēt ikdienas gaitām.
11.03.2016 18:30 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Nevajag tik daudz iespringt uz izdzertā alkohola daudzumu vai biežumu. Problēmas manā skatījumā sākas tad, ja cilvēks alkohola ietekmē kļūst agresīvs, kā arī tad, kad alkohols sāk traucēt ikdienas gaitām.

+++
Man personīgi ir vienalga vai vīrietis vakarā ar draugiem bārā izdzers vienu alus kausu vai litru viskija, ja vien viņa dzeršanas paradumi nekādā veidā neiespaido pārējās lietas, t.i. - viņš strādā stabilu darbu, nedzīvo no parāda uz parādu, spēj nomaksāt savus rēķinus un parūpēties par sevi. Ja puisis ik pa laikam kārtīgi atpūšas, neredzu tajā neko sliktu, ja vien apzinās, ka izklaide ir izklaide un pēc tam ir jāizguļas, jāsaved sevi kārtībā un jāiet uz darbu. Ja pēc tādas trakas nakts seko vēl viena un tad vēl viena, tad gan mestos prom cik ātri vien varētu. Esmu bijusi kopā ar vīrieti, kurš alkohola dēļ pazaudēja darbu, tāpēc tagad skatos piesardzīgi - ja cilvēks pēc ballītes nevar apstāties, aizmirstot par saviem pienākumiem, mums nebūs pa ceļam. Tā teikt, viss atkarīgs no situācijas.
11.03.2016 19:25 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Ja gadījies vienreiz gadā, tad neredzu nekādu alkoholismu. It īpaši, ja čalis vēl jauniņš un tajā vecumā, kad piedzeršanās klubā piektdienas naktī skaitās izdevusies ballīte.

Atvaino, bet ja viņam jēdziens izdevusies ballīte/ dzīve saistās ar jēdzienu pieliet acis kopā ar draugiem tad ... Turpinājums sekos ... :-D Un vienīgais kas varētu mainīties būs draugi - no normāliem uz pusbomžiem pie pagalma miskastēm
12.03.2016 08:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits