Jums būtu labi iemācīties savaldīties un pie mazākā kašķa neķerties pie koferiem un skaļās frāzes "šķiramies!"
Štrunts par strīdiem, labāk pastāsti - kāpēc tu uzskati, ka viņš ir gandrīz ideāls?
salīdzinot ar visiem pārējiem vīriešiem, ko pazīstu un jebkad esmu pazinusi - viņš ir daudz, daudz labāks
attiecībās - tās mani smacē.
Bet jā, viņš sāka tos strīdus šādi pabeigt, un es to pieņēmu kā normu.
"Laipns, gādīgs, mani mīl" ir brīnišķīgas lietas, bet nebūt ne unikālas.
Nu nez. Kaut kas nav.
baidos palikt viena uz visu mūžu, ja viņu tagad palaidīšu
???
Tev ir 25 gadi. 25. Ne 35, ne 45, ne 55. TIKAI 25. Kāds vēl "viena visu mūžu"???? No mana skatu punkta tas izskatās tā, kā tu padomātu, ja 15gadīga čiksīte nešķirtos no drauga, jo "baidās palikt viena visu mūžu".
Laipns, gādīgs un mīl ir defoltā attiecībās, vismaz vajadzētu būt, ja jūties, ka kopā ar viņu tu zaudē kaut ko no savas dzīves, tad totāli nav vērts.
Tas, palikt kopā vai šķīrties, jāizlēmj Tev pašai, bet pēc Tevis rakstītā izskatās, ka šobrīd esi kopā ar viņu tikai, jo Tev viņa ir žēl un ka Tu baidies neatrast citu tikpat labu cilvēku. Esmu gājusi tam cauri - pusgadu nespēju aiziet no bijušā (kaut arī tajā brīdī jau biju iemīlējusies citā), jo katru reizi, man kaut ieminoties par šķīršanos, sekoja asaras un vispār - viņš bija ārkārtīgi mīļš, gādīgs, mīlošs, dāsns utt. Beigās tomēr vienu dienu neizturēju, sakramēju somas un izvācos. Tas bija dikti smagi, raudāju vairākas dienas nonstopā, sēžot ar vīna glāzi un atceroties visus jaukos mīrkļus pa tiem gadiem, kas bija pavadīti kopā, bet beigās nožēloju, ka nebiju aizgājusi uzreiz - tā visiem būtu vieglāk.
Reizēm šķiet, ka pieredzes trūkuma dēļ vienkārši neprotu būt attiecībās, pati visu bojāju, jo īstu, nopietnu problēmu mums nav.
Iesaku padzīvot atsevišķi un nekontaktēties kādu laiku, lai saprastu savu nostāju. Varbūt sapratīsi, ka gribi būt kopā ar viņu, varbūt tieši otrādi.
Man arī šķiet, ka vienīgā jūsu attiecību problēma ir tas, ko pati minēji. Kad tiek uzsāktas attiecības, dzīve nevar palikt tāda pati, kāda tā bija bez šīm attiecībām. Parādās citas prioritātes, cita lietu kārtība, ja neesi gatava no dažām lietām attiekties vai šo to mainīt savā ikdienā, tad tev nevajag šīs attiecības, jo vnk nemāki būt attiecībās. Vai nu - mācies, vai nu - turpini dzīvot bez attiecībām.