Sveiki visiem pēc ilgiem laikiem. Nāku pie Jums ar padomu. Tad nu ir tā sanācis, ka sāku rakstīt bakalauru un esmu nedaudz apstājusies pie darba hipotezes. Lai jums būtu vieglāk analizēt, vēršu uzmanību uz to, ka esmu pedagoģijas katedrā. Mana darba tēma -Rotaļdeja -personības attīstīšanas līdzeklis sākumskolā. Mērķis-izzināt sākumsskolas vecuma bērn personības attīstību un noskaidrot kā tik sekmēti emocionālie procesi ar rotaļdejas palīdzību.
Mana izveidotā hipotēze - lietojot rotaļdejas sākumsskolas vecumposmā tiek attīstīti emocionālie procesi, kas pozitīvi ietekmē bērna personības attīstību.
tātad.. visa sāls ir tajā,ka pēc pakonsultēšanās ar psihologu darba ietvaros, viņš man sniedza atziņu, ka hipotēze pilnīgi noteikti apstiprināsies, tas ir skaidri zināms,un tur pat nav ko pētīt.. Tad nu sāku nedaudz nervozēt un staraukties, vēlējos jautāt Jums-cosmo meitenēm kuras ir gājušas cauri šim procesam.. Vai šī hipotēze neder, jo kā uzsver mana darb vadītāja, pēc viņas uzskatiem ir pareizi, bet pašai māc kaut kādas iekšejas šaubas, ka kaut kas tomēr nav lāgā.