Apģērbam sev, vidēji ap EUR 200.00 uz trīs mēnešiem. Iepērkos tikai atlaižu laikā un diezgan minimālos apmēros, jo pa lielam man jau viss ir. Pērku tikai tad, kad reāli VAJAG, nevis ieraugu un GRIBAS.
Par sadzīves ķīmiju - lietoju diezgan mazos apmēros. Regulāri pērku tikai trauku tabletes+sāli, jo katru dienu sanāk piekraut pilnu. Veļu mazgāju ar Neutral pulveri, neizmantojot mīkstinātājus u.tml., jo veļas žāvētājs fantastiski labi uzfrišina apģērbu. Ķīmiju pērku tikai WC podam un plītij, visu citu tīru/dezinficēju ar tvaika slotu.
p.s. Un tām, kas brīnās, ka katru dienu sanāk pa veļas mašīnai - mums arī tā ir (2 pieaugušie+bērns), jo ik pa 10 dienām mainām gultas veļu, drēbes pārmazgāju pēc 2-3 valkāšanas reizēm, dvieļus mainām ik pa 3 dienām.. savācas katru dienu ko mazgāt.
Man lielu ietaupījumu radījusi beigšana vazāties pa Drogām u.tml. veikaliem. Dušas želejas, šampūnus, ķermeņa sviestus sūtu no www.iherb.com. Reizi gadā kopā ar māsu sūtām sejas kopšanas līdzekļus no www.cocooncenter.co.uk. Bet visam citam eju pakaļ tikai ar sarakstu - ja man vajag zobu pastu, tad tikai Elmex un neko citu, lai kāda būtu atlaide citām. Ja vajag lūpu balzāmus, tad arī tikai Lip Smackers un neko citu. Kopš beidzu eksperimentēt un pirkt katru 3.lietu, ko citi iesaka kā labu, sanāk labi ietaupīt un nevilties dažādos līdzekļos.