Nupat "pabaroju" 20 cilvēkus (tiesa, ne vienlaicīgi, bet "pieņemšana" bija visas dienas garumā). Ja man būtu iespēja visus viesus skaisti apsēdināt pie klāta galda, es noteikti izvēlētos pagatavot cepeti (ar piedevām un salātiem) + kādu nesarežģītu veģetāru ēdienu, ja viesu vidū būtu veģetārieši, jo tas ļoti atvieglo gan gatavošanas procesu, gan tāds ēdiens būs sātīgāks un mazāk būs jāiespringst uz uzkodām.
Manos apstākļos derēja tikai uzkodu galds un sanāca tomēr diezgan daudz ēdiena patērēt. Bija 3 veidu salāti, groziņuzkodas (daļa ar siera salātiem, daļa ar tunča salātiem), dārzeņu, siera un gaļas plates ar atbilstošām piedevām, kā arī kūka noslēgumā. It kā ne pirmo reizi uzņēmu tik daudz viesus, bet biju šokā, ka visu laiku bija "par maz" sajūta, tā ka - laikam ne tikai viesu "ēdelība" jāvērtē, bet arī mēness fāzes vai kas tamlīdzīgs! :D