Beztēma 09.03.16.

Reitings 716
Reģ: 11.01.2014
Sveikas!;-)
Jauna diena, jauni notikumi, jauni iemesli, lai kaut nedaudz pasmaidītu:-)Padalīsimies?
09.03.2016 07:44 |

Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
Sophie- šeit vari mēģināt uzjautāt
09.03.2016 11:51 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Čau!

Izskatās, ka te daža laba pārtiek no tā, ka var ienākt forumā un kādai iedzelt.. (t)

Šokoprieks, ja jau vērsās pie Tevis, laikam vienkārši neviena cita vairāk nav, bet sirds sāo :-/ Man vispār traki žēl ir daļu vecos civlēkus, par kuriem radinieki aizmirst, atceras max uz svētkiem. Varētu domāt, ka paši nekad nebūs veci..
Es jau laikam arī piezvanītu vai aizbrauktu ciemos, ir forša sajūta, ja otrs Tevis dēļ sajūtas labāk, vienalga, svešs cilvēks vai tuvinieks :-)
09.03.2016 11:52 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Uh, kā saprotu Feline sāpi, man arī divreiz ir tā gadījies un identiskā situācijā - man zaļais un mašīnām nogriežoties arī zaļais, bet viņām par manām tiesībām pilnīgi vienalga, ne reizi pat nepiebremzēja, kad es noraustos, jo jāpalec atpakaļ vai nobrauc tieši gar degungalu...

Par to sišanu gan - es šofera vietā jums krimināllietu uzsūtītu, jo ir tā histēriska rīcība un nevienam nav tiesību citu pārmācīt fiziski. Tas apmēram tas pats, kas svešus bērnus sākt sist. Nē, sodīs vecāki vai šajā gadījumā policija. Vai arī tiešām iedomājaties, ka šoferis ar baudu brauc cilvēkiem virsū un berzē rociņas, domājot, mmm, tūdaļ kādu nogalināšu tepat uz pārejas? Nez vai. Bija stulbs un agresīvs braucējs, bet tas ir pavisam kas cits.
09.03.2016 11:52 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
es pret viņu vienīgā izturējos kaut cik cilvēcīgi. saprotu, ka slims cilvēks, bet tā meitas un mazdēlu attieksme pret viņu bija nepelnīta. un ja es piezvanīšu, bail, ka viņa man pieķersies vēl vairāk.
vrb jāpiezvana tiešām, viņa no manis nav pelnījusi tādu attieksmi. es cienu vecus cilvēkus, lai kāds viņš būtu. tikai skumji, ka viņas pašas ģimene to nenovērtē. un kad cilvēka vairāk nebūs, ko tad?
bet aizliegt te braukt, paciemoties. šausmas. viņai viņu dzīvoklī bija pašai sava istaba, toreiz viņu aizveda uz atpakaļ uz Rīgu, ar visām mantām, viņas istabā iztaisīja remontu un tagad tā ir mazā brāļa istaba.
lai vai kā, nezināju, ka viņa vēl joprojām nav bijusi te, ka jau ir nobloķēti viņas zvani, tas man lika padomāt, cik tas viss ir necilvēcīgi.
09.03.2016 11:58 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
man jau palika to tanti žēl ..... :-/ šoko , uzzvani viņai , es domāju , ka viņai vajadzēja laiku lai saņemtos un tev rakstītu ....
09.03.2016 12:00 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
vēstule ir uzrakstīta laiku atpakaļ jau, datums virsū. iemesta vakar tikai.
09.03.2016 12:02 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Šoko, es, ja būtu Tavā vietā, nopirktu kūku un brauktu pie tantuka. Un arī ja pieķersies, kas par to? Esi cilvēkam blakus vismaz telefoniski, mes pat nestādamies priekšā, ko parasts zvans vecam, vientuļam cilvēkam var nozīmēt. Vesela svētku diena!
Pat es, labprāt, aizbrauktu pie viņas tāpat papļāpāt, citādi žēl visas tantes, kurām vienīgais sarunu biedrs ir vecais runcis pagalmā.
09.03.2016 12:06 |

Reitings 909
Reģ: 20.01.2016
Čau. Man šodien slinkums totāls, atprasījos ātrāk no darba, priekšniece pat stundiņu ātrāk palaidīs, lai gan prasīju kādas 20minūtes pirms darba laika beigām. Šodien tētim dzimšanas diena, jāpaspēj nopirkt kūka un vēl kaut kas. Ilgu laiku neesmu nevienu satikusi no tēta puses, tad nu šodien man jāsagatavojas uz lielāku uzmanību kā parasti :D

Par šofera sišanu man vispār nav ko teikt. Sist un spārdīt - nu ārprāts! (t) Protams, ka situācija ļoti neforša, bet nu iet un spārdīt cilvēku, tas man nav saprotams. Un šoferi neaizstāvu, jo dažas uzskata par aizstāvēšanu, ja neiet uzreiz gāzt pa seju :D
09.03.2016 12:19 |

10 gadi
Reitings 1326
Reģ: 29.01.2009
Reizēm tiešām citādāk nevar kā ar fizisku iespaidošanu. Šodien viena beibe brauca man pretī pa manu pusi un vēl mani par *** nosauca. Nu kā agresīvākam cilvēkam tādai kaut ko neizdarīt??!:-/
09.03.2016 12:38 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Čau,čau!
Esmu saaukstējusies, kaklā visu laiku kņudina un klepus.:-|
Man bija līdzīgs gadījums kā Feline,tikai bija sieviete pie stūres, es,protams, nenormāli sabījos un aizgāju prom,jo viņa ne apstājās ne pajautāja vai man viss kārtībā. Kāju toreiz aizķēra, bija zilums.
09.03.2016 12:59 |

Reitings 760
Reģ: 08.08.2011
Čau! No darba atsūtīja mājās veseļoties, jau otro dienu dzeru ingvercitronmedus tēju, bet labāk kā nepaliek, tā nepaliek, būs kaut kāda saaukstēšanās noķerta.:-/
09.03.2016 13:02 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man ir bijušas reizes, kad gribas piekaut kādu gājēju. Brien pāri ielai pat neskatoties. Labākais gadījums bija pagājušajā gadā lielveikala stāvvietā. Braucu ārā no stāvvietas un man priekšā bija mašīnas, tāpēc apstājos un gaidīju, kad rinda izkustēsies. Viena tante ap gadiem 50 ātrā solī bliež ārā no veikala un iet, skatoties pār plecu līdz uzskrien manai mašīnai virsū sānos pie pagrieziena luktura, izklājas uz kapota un sāk bļaut, ka es viņu esmu notriekusi....ar stāvošu mašīnu.:-D Es izkāpu ārā, šī skaļi bļaustās un žestikulē ar rokām. Paskatos riņkī, aiz manis vēl viena mašīna stāv. Es pateicu, ka viņa uzskrēja stāvošai mašīnai, ja viņa grib strīdēties un pastāvēt uz savu taisnību, tad saucam policiju un ir liecinieki. Tantuks nikni parādīja nepieklājīgu žestu, nolamājās un tikpat raitā solī aiznesās prom. Iekāpu atpakaļ mašīnā knapi valdot savu niezošo plaukstu un braucu mājās. Pēc tam gan smiekli sanāca:-D
09.03.2016 13:13 |

Reitings 949
Reģ: 03.02.2016
Vēl jau problēma, ka tuvojas ļoti daudz svētku, dzimšanas dienas daudziem radiem, man un manam vīrietim tai skaitā, vārda dienas.. Tur jau arī tiks kkas uzēsts un iedzerts alkohols. Bet visāš šajās diētās, ja nemaldos arī Dikāna ir stingri aizliekts jebkāds alko (t)
09.03.2016 13:23 |

Reitings 50
Reģ: 29.03.2015
Šodien atkal jauna diena un atkal jaunas emocijas.
Izsviedu visu no skapja. Izlēmu visu sakārtot un pārkārtot. Pusi no drēbēm aizvedīšu uz laukiem.
Prasās pēc kāda drauga pie sāniem, krūzes ar karstu kakao un kādu romantisku filmu pa televizoru. :-/:-(
09.03.2016 14:18 |

Reitings 50
Reģ: 29.03.2015
Un nu kur vēl bez slimošanas. Laikam kā jau puse no šeit esošiem ir slimi. Un es tai skaitā.
09.03.2016 14:23 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Šokoprieks, es noteikti nežēlotu ne savu laiku, ne enerģiju, lai iepriecinātu veco sieviņu ar savu klātbūtni laiku pa laikam. Es atkārtošu to, ko esmu jau vairākkārt šeit forumā rakstījusi- ģimenes locekļi ne vienmēr nozīmē, ka būs tie tuvākie. Nevajag uz viņu raudzīties kā uz bijušā omi.. viņa ir arī cilvēks, kuram ir vientuļi, kuram sirdī ir rūgtums un sāpe. Cilvēks ir spēris milzigu soli, pārkāpjot sev pāri, lai savdabīgā veidā lūgtu pēc palīdzības. Es neuzdrošinātos to ignorēt. Gabals jau nenokritīs, ja ieviesīsi kāda vecumdienās arī prieciņu (un iedomājies tik, cik pagodinoši tas patiesībā ir, ka Tu, Tava klātbūtne un nekas vairāk, ir pietiekami, lai kādam sniegtu labas un pozitīvas emocijas). Es ceru vecumdienas neaizvadīt tik vientuļi :-/
09.03.2016 14:43 |

10 gadi
Reitings 4416
Šodien, lai kur arī brauktu, visur garām nesās ātrās palīdzības mašīnas. Auto vadītāji, jo īpaši, sievietes šodien ir drausmīgi agresīvai. Par spīti tam, man ir dikti labs noskaņojums. Iepirku ogu krūmu stādiņus, dārzeņu un zaļumu sēklas (tagad man ir ap 40 iepakojumiem :D ). Nevaru vien sagaidīt, kad varēšu ķerties klāt pie stādīšanas. Jāsāk būs drīzumā jau diedzēt sēklas tomātu, gurķu un paprikas stādiem.

Vai kāda zinās pastāstīt kā pareizi ir jākopj ogu krūmiņi, precīzāk, avenes, dārza mellenes, jāņogas (kad jāstāda, kā jāaprūpē, kad un cik daudz jāapgriež (man, diemžēl, nav neviena zinoša cilvēka, kuram apjautāties :-( ). Pati tik mācos caur kļūdām dārzkopības jautājumos (trenēju savus nu ne galīgi "green thumbs" :D ).
09.03.2016 14:55 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014

Meitenes, vrb kādai ir šīs smaržas? Kādas viņas ir? Vieglas? Saldas?(t) Zinu, zinu, ka gaumes atšķiras, bet nu kā jūs raksturotu. Nav iespēja iet noostīt! :D
Paldies!(l)
09.03.2016 15:00 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Favel tik jauki uzrakstīja, pilnībā piekrītu :-)
Es domāju, ka beigu beigās ne tikai viņai būs pozitīvas emocijas, bet arī Tev :-)

Vispār, esmu mēģinājusi audzēt uz palodzes visu ko, lai arī nesezonā būtu kāds zaļums, bet nu - piem pētersīļi un dilles man vienmēr pārstīdzē, bet lkm nav ko brīnīties, mani arī istabas augi nemīl :-D Katrā ziņā, līdz dārzniecības pārzinātājam man kā Ģirtam līdz normālam cilvēkam :-D
Tad nu visu saldēju - dilles, baziliku, pētersīļus.. bet patiktu gan redzēt kā kas aug, arī ziemas laikā, tā ka arī labprāt dzirdētu kādu padomu :-)
09.03.2016 15:05 |

10 gadi
Reitings 4416
KristīnA!, man patīk šīs smaržiņas. Tādas sievišķīgas, pavasarīgas, saldeni vieglas (es neteiktu ka ir nu baigi cukurotas). :D Es vispār esmu saldo smaržu mīļotāja :)
09.03.2016 15:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits