Ka ietaupit

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Milas meitenes ka jus protat ietaupit naudinu,nu man neveicas domaju noliksu taupisu,bet laga nesanak,manejais saka,ka nemaku dzivot,esot naudas kapseta ,pec kalkulatora varetu gada nolikt pravu summinu,bet beigas nesanak,kaut kads idiotisms nu man vnk nesanak,varetu aizbraukt celojuma vai iegadaties ko jauku,tad nu ludzu konkretus ieteikumus,tas ,kas prot ietaupit;-)
09.03.2016 04:42 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
tā ir kaut kāda nopratināšana ?

droši vien, nākamais jautājums būs- ko tu darīji 2015.gada 3.decembrī plkst.15.35 :D
09.03.2016 15:27 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Wee- Tu esi traka bet tev ir laba sirds. Loti palīdzi veciem cilvēkiem, dod viniem naudinu utt, nekad netērēsi tikai sev :-)
09.03.2016 15:42 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Neiepercies ar karti, labak nonjem konkretu daudzumu kad dodies iepirkties taa lai vak nav naudas lidzi ,tadejadi neko lieku nenopirksi. Works for me.
09.03.2016 15:42 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Es par so teemu vareetu runaat un runaat!
Tas laikam ir cilveekaa ieksaa kaut kur-neskatoties cik naudas,vienam pietiks,otram vienmeer buus par maz!
Mees abi ar viiru esam loti liidziigi sajaa jautaajumaa un tas arii loti daudz paliidz.Man noteikti buutu gruuti dziivot kopaa ar izskeerdiigu cilveeku.
Pirmais kas ienaak praataa un nostraadaa loti labi-veikalaa nepirkt visu,kas iekriit aciis,iepatiikaas.Maaceet izstaigaat veikalu taa,ka ir apskatiita jaunaa kolekcija,paprieceetas acis utt,bet nopirkta varbuut tikai viena lieta,vai pat neviena,ja arii tas ir leeti.
Otrkaart retaak eest aarpus maajas,iepirkt produktus tik daudz ,cik nepieciesams.
09.03.2016 16:14 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
ES jau ar ipasi netaupu, bet citreiz sanaak. Uz akciju ar var nopirkt it kaa normaalas preces kaut vai zupai kaulus un tas nebut nenozime pirk optima paketes vai optima bamslus.:-D
09.03.2016 16:18 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
vnk pirkt mazāk:D tas, ka ir kkam atlaide 50% nenozīmē, ka noērkot to ieekonomē usi cenas :D ja tas nebij tas pēc kā gāji uz veikalu, tad tu vnk iztērē to naudu un viss :D 2 zekju pāri a 1 cenu ir ietauīšana, kad ej uz veikalu pēc tām zekjēm, nevis ej pēc olām un nopērc zekjes.:D
09.03.2016 17:04 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ES jau ar ipasi netaupu, bet citreiz sanaak. Uz akciju ar var nopirkt it kaa normaalas preces kaut vai zupai kaulus un tas nebut nenozime pirk optima paketes vai optima bamslus.

veikalā gaļu nepērku vispār , tikai tirgū , ar dāzeņiem līdzīgi , bet ne tik kategoriski , ja vajag tomātu es to nopirkšu Rimi , bet gaļu maz ticams , tad drīzāk izvēlēšos pusdienot/vakariņot ārpus mājas
09.03.2016 17:13 |

10 gadi
Reitings 572
Reģ: 30.08.2010
nu es gribu dzīvot sev neko neatsakoj

A visas pārējās šajā forumā dzimušas, lai sev visu laiku kaut ko attaeiktu un visādīgi sevi ierobežotu!:)
09.03.2016 21:08 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
ja tas nebij tas pēc kā gāji uz veikalu, tad tu vnk iztērē to naudu un viss

...izņemot gadījumus, ja tā atlaide ir milzu iepakojumam ar veļas pulveri, piemēram, pie tam tieši tam "brendam", ko vienmēr pērc. Vai 24 ruļļu tualetes papīra iepakojums ar 50% atlaidi. Kaut kam tādam, ko tu varbūt šodien negribēji pirkt, bet pērc regulāri, un tāpat būtu pirkusi tuvākajā laikā.

A visas pārējās šajā forumā dzimušas, lai sev visu laiku kaut ko attaeiktu un visādīgi sevi ierobežotu!

A kā savādāk? Iemācīsimies atbrīvoties no vēlmēm, un ātri vien sasniegsim Nirvānu.
09.03.2016 21:14 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
dažreiz, pirms pērkot kaut ko, padomāju, cik man jānostrādā lai to nopelnītu

Man arī šis ļoti labi strādā. :)
Un vispār es domāju, ka ir svarīgi, cik ļoti tev patīk tavs ienākumu avots. Tajā laikā, kad es gāju uz darbu kā satikties ar draugiem, ar prieku un entuziasmu, es tiešām naudu šķērdēju nedomājot, ne tikai lietās, bet arī ballītēs utt, turklāt man tā nauda bija vienmēr; ja aptrūkās - es pastrādāju vairāk virsstundu, jo taču mīlēju savu darbu. Visu pārējo laiku (neatkarīgi no algas apjoma), kad man nav paticis mans darbs, es piedomāju līdzi pie tā, cik ilgu laiku man tā nopirktā lieta maksājusi.
09.03.2016 21:41 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Es netaupi ne uz ko. Un neuzskatu, ka man tas būtu jādara. Man patīk ēst restorānos nevis lētās kafejnīcās, man patīkkvalitatīvs ēdiens, alkohols, zāle, māksla, apģērbi, kosmētika, apavi. Un, ja es kaut jo vēlos, tad to arī pērku. Neredzu iemeslu kaut ko liegt, tikai taupīšanas nolūkos. Es naudu uztveru kā enerģiju, kurai visu laiku jābūt kustībā. Uzkrāta enerģija ir nelietderīga. Neredzu iemeslu krāt lielām lietām vai nebaltām dienām. Ja man savajadzējies kvalitatīvu mašīnu, dzīvokli, ceļojumu, es izdomāšu, kā pie tā tikt. Un līdz šim arī esmu izdomājusi. Kad enerģijas pietrūkst, domājam kur to iegūt un papildināt. :-)
09.03.2016 21:46 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Man kkā līdzīgi kā wee un Ingai, bet .. pēdējo gadu pamazām sāku kko atlikt. Diemžēl ik pa pāris mēnešiem uzrodas pēkšņie izdevumi, kur iekrato notērēju. Māsai gan ir dabas dots talants akumulēt finanses, bet mums arī daba dažāda - man patīk lutināt savējos lielākā mērā, piemērām, sarīkot mazos svētkus nedēļas vidū tāpat vien.. Ņemšu vērā padomu par 10%.
10.03.2016 00:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits