Sveikas!
Pašā vakarā pieķēros darbam ko piektdien nevarēju pa visu dienu izdarīt. Viss izdevās, viss sanāca, aizņēma apmēram pusotru stundu. ii
Darbā to pašu tabulu pārtaisīju trīs reizes, darba diena beidzās , galva kā muša, bet pārliecinoša pareizi izveidota tabula ar info nebija. Biju nelaimīga likās ka jau stulba laikam esmu un neko nemāku.
Taču tagad radās jaut. Kā tā var būt? Vai tad darba es stradaju savadak kā mājās.
Varbūt mani stress pārāk ietekmē vai sajūta , ka blakus cilvēks ar taimeri sēž. Nezinu. Bet gribu šo situaciju mainīt.
Vnk.slijti juties vai kaut kā tā. Tapēc arī nesanāca.
Es sev jau zinu, kad man ir jēga darīt, ad nav laut ko.
Bet nu darbs un kad citi Tevi, tavu darbu gaida, tad ir savādāk.
Zinu pēc sevīm, ka kvalitatīvi darbu varu izdarīt, kad man ir gaiša galva. Nu labi jūtos karoči. Ideāli jūtos.
Kas tevi ietekmē?
Varbūt Saules aptumsums tevi ietekmē? Varbūt nav tā pareizā mēness fāze? Droši vien, ka tavs horoskops!
TU PATI SEVI IETEKMĒ, SASODĪTS.
Horoskops ietekmē. Gan jau ka esi auns, vai zivs, vai vēzis, vai skorpions, vai jaunava, vai svari, vai strēlnieks, vai mežāzis, vai ūdensvīrs, vai dvīņi, vai lauva, vai vērsis. Uzminēju?
varbūt nesanāca, jo pārāk jau biji noņēmusies pārtaisot, pārgurusi.. bet mājās vēlāk ar atpūtinātu galvu ātri viss sanāca.
dažkārt ir tā, ka, ja nesanāk kaut kas un nesanāk, ir vērts mazliet to atlikt un padarīt kaut ko citu. Un tad pieķerties atkal vēlāk un noteikti sanāks.