Esmu nenopietni kāvusies. Ar māsīcu bērnībā, bet tur viņa ātri atkāpās un es arī pakaļ negāju. Ar draudzeni, kur es viņu vienkārši noliku uz lāpstiņām un aizgāju, ilgi pēc tam nerunājām.
Trešā reizē bija ar draugu ar kuru joprojām esmu kopā. Pateica viņš man kaut ko, kas mani tajā reizē šausmīgi aizvainoja, neatceros vispār par, ko toreiz bija runa, atceros tikai, ka viņš pateica, lai es necerot, ka viss notiks kā es gribu. Tā arī ir bijusi vienīgā reize, kad es tiešām biju nikna līdz baltkvēlei, aizgāju, paraudāju, jau sazinājos ar tēvu, lai brauc man pakaļ un tad viņš pēc pusstundas nāca ar mani kaut ko runāt un es uzlikos virsū, beidzās ar to, ka viņš mani apskāva un turēja, lai es viņam zobus neizistu.. Tiešām ceru, ka nekad mūžā vairs nenāksies būt tik nikani, pašai no sevis bail sametās, sajūta, ka kaut kas pilnīgi smadzenēs aizverās un vienīgā doma ir sist un sist, tādā stāvoklī var arī kādu nosist, kad vairs nevarēju iesist, jo mani turēja, atceros, ka no tām dusmām pat trīcēju.
Bet vispār es esmu mierīgs cilvēks un uz konfliktu parasti neeju, drīzāk, ja kāds mani kaut kā aizskars pārraušu visus kontaktus. Sist mani, par laimi, neviens nav nācis, lai nāktos aizstāvēties :D