Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vai ir iespejams likt sev iemileties kada?

Reitings 77
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Lieta ir tada ka esmu bijusi vairakas ilgtermina attiecibas un vienmer iemilos nepareizajos calos..

Man ir 26, labs darbs, draugi saka ka izskatos ka modele un esmu ar pozitivu attieksmi pret dzivi. viss ir forsi. Vieniga lieta kas man trukst it pasparlieciba. Lidz ar to vienmer iemilos calos kas dzive neko daudz nav sasniegusi un lidz sim visi ir bijusi tadi ar negativu attieksmi pret dzivi.

Nesen izskiros no pedeja cala un sajuta bija tada ka vins mani ienist, lai ari pat pec skirsanas es vinu centos atbalstit un palidzet, preti sanemu tikai negativo..

Tad nu tagad esmu satikusi dzeku kurs liekas tik ideals- pozitivs ar labu darbu, vienmer liek man smieties, viss liekas tik ideali un forsi.... jau tagad dara un palidz man vairak neka visi ieprieksejie kopa :D bet man nav tas taurinu sajutas vedera un parejo simptomu... neka no ta visa =/

Meklet kadu kura iemilesos no pirma acu skatiena.. Es sev vairs neuzticos.

Kadas ir jusu domas? Ir iespejams likt sev iemileties kada?
04.03.2016 17:36 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man gan neviens nesaka, ka es izskatos kā modele :D

Likt kādā iemīlēties laikam īsti nevar, iesaistīties attiecībās bez jūtām arī ir drusku stulbi...

Bet kāpet uz vieniem un tiem pašiem grabekļiem arī ir idiotisms.

Padzīvo kādu laiku sev, viena pati, saproti, kas tu esi, kāda tu esi, ko tu gribi, ko tev vajag, ka tu jūties labi.... Un tikai tad dodies kārtējā bikšaiņa medībās. Vīrietis nav pamats laimei.
04.03.2016 17:40 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu nekur nav teikts, ka jūtas ar laiku neuzradīsies. Ja kopā ir interesanti un labi - izbaudi! Ne vienmēr iemīlās no pirmā acu uzmetiena, citreiz iemīlās tad, kad iepazīst viens otru gana tuvu. Zaudēt tāpat taču nav ko!
04.03.2016 17:46 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ir iespējams, pati esmu dzīvs pierādījums :) lai gan, nezinu kā ir tavā situācijā, bet manā puisis bija ļoti iemīlējies manī un ļoti daudz darīja, lai tikai es būtu laimīga. to novērtēju un paliku ar viņu, kaut gan tauriņu vēderā nebija. un tā dažus mēnešus esot kopā ar cilvēku, kurš liek justies lieliski, arī jūtas parādās.
04.03.2016 18:26 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
es nesen lasīju rakstu, ka patiesībā, ja mēs pagaršojam kaut ko, kas mums negaršo ar pirmo, bet mēģinam vairākas reizes pēc tam vēl pagaršot, neatkarīgi ar cik attālu laika intervālu-mums tas vnm iegaršojas ar laiku.
tas ir vienkārši kaut kas mūsu smadzenēs, kas ar laiku pieņem visu, atkārtoti saskaroties ar lietām.

varbūt ar laiku uzradīsies nopietnāka interese, iespējams, ka tā ir.
itkā nekas jau neliedz vēl patikties kādu laiku, vienkārši neliec viņam domāt, ka tev jau tagad uzreiz ir nopietni nodomi.
05.03.2016 20:11 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
es nesen lasīju, ka mīlestība ir darbības vārds. Ja nemaldos, tad labs citāts bija no grāmatas Mūks kurš pārdeva savu ferrari. Ka mīlēt nozīmē darīt labus darbus otra cilvēka labā. Protams noteiktas definīcijas tam nav. Toties nesteidzies, pagaidi, varbūt jūtas parādīsies. Ja nē, tad iespējams esi mazohiste, kurai patīk, ka pret viņu slikti izturas. Visādi gadās :)
05.03.2016 20:20 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Lidz ar to vienmer iemilos calos kas dzive neko daudz nav sasniegusi un lidz sim visi ir bijusi tadi ar negativu attieksmi pret dzivi.
Tad nu tagad esmu satikusi dzeku kurs liekas tik ideals- pozitivs ar labu darbu, vienmer liek man smieties, viss liekas tik ideali un forsi.... jau tagad dara un palidz man vairak neka visi ieprieksejie kopa bet man nav tas taurinu sajutas vedera un parejo simptomu... neka no ta visa =/
No mīlestības uz materiāliem labumiem tauriņi pa vēderu nelido.
05.03.2016 20:21 |

10 gadi
Reitings 2557
Reģ: 29.01.2009
Varētu teikt, ka man tā ir bijis. Iemīlējos tikai pēc kāda gada kopš viņu pazinu. Mums bija daudz kopīgu interešu un uzskati par dzīvi, labi sapratāmies, bet tīri fiziski viņš mani nesaistīja. Bet tad vienā reizē atkal viņu satiku un sapratu, ka man viņš patīk! Kopš tās reizes sapratu, ka visveiksmīgākās attiecības izdodas tad, kad vispirms iemīli cilvēka raksturu un tikai tad izskatu.
Tāpēc domāju, ka tas ir iespējams. Vienīgi tad, ja tev viņš galīgi nešķiet pievilcīgs un fizisks kontakts ar viņu ir nepatīkams, tad gan domāju, tur cerību nav.
05.03.2016 20:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits