Pagaidām esmu lietojusi tikai BB, produkts ir izcils, tikai sanāk ļoti dārgs, jo spondžiņš pēc mēneša lietošanas jau ieplīsa.
Kādus vēl blenderus esat izmantojušas un kādas atsauksmes?
Esmu iespītējusies un BB nepērku dēļ cenas, jo man tā neliekās adekvāta -sūklim.. Lietoju RT sūkli jau vairāk kā gadu, nekas nav saplīsis, normāli mazgājās, labi klājās un viss ir super.. drošibas pēc pasūtiju vel vienu, bet izskatās, ka tik drīz nevajadzēs.
esmu lietojusi arī šo te nanshy sūkli - galīgi garām, gumijots, ātri saplīsa, man nepatika :(
esmu lietojusi tikai inglot olu. nolietojās kādu 9 mēnešu laikā. cieta, vairāk gumijota, bija ļoti grūti pierast no sākuma, ka jāsit pa seju :) taču par klājumu gan neko sliktu pateikt nevaru
Kā jus mazgājat sūkļus? Vai tiesham japērk kaads specials lidzeklis?
Tas pats jautajums par otam. Cik biezji mazgajat otas, ar kadu lidzekli un kada pozīcijā jāžāvē otas, lai tās nedeformētos?
Ielej karstu ūdeni krūzē, pilīti olīvu eļļas un mazgā otiņas . Iemērc , paskalo un liec žāvēt. Es tā daru un viss ok. Ir speciāli līdzekļi, bet nepērku, priekš kam. Žāvēju es tās guļus un dvieļa, nekur nekarinu :D
Paldies, Fionna.
Agrak lietoju drogu otinas, tad daudz nesatraucos, bet iegadajos sev dargakas otas un sukli, gribas, lai ilgak kalpo :)
Krūzītē tad sanak nav pratigi zavet? Bet gulus?
PaulaMonro - piemēram, es otiņas mazgāju ar sejas mazgāšanas līdzekļiem vai kādu maigāku šampūnu. Nav man nekādu speciālo līdzekļu. Sūklīšiem arī ir BB ziepītes, bet labāk to izmazgā sejas ziepes.
Es otiņas parasti nosusinu dvielī - viegli nospiežot un vai nu uz kādas drāniņas guļus vai glāzītē.
es otas magāju ar siltu ūdeni un nedaudz šampūna, bet to ljoti reti daru, jo, piemēram, tonālo otu pēc katras lietošanas reizes es noslauku ar bēbīšu salveti :)