Gribu radikāli mainīt dzīvi, vēlos šiet gūt iedvesmu un labus vēlējumus, jo tas tiešām pašlaik pietrūkst, ir zudusi ticība mazliet saviem spēkiem.(s)(s)(s)
Tātad par mani, esmu 32 gadus veca, neprecēta, bez bērniem, un pašlaik arī bez otras pusītes ( ar savu bijušo draugu biju kopā 5 gadus, attiecības izjuka pirms gandrīz gada, un tagad viņs atrodas ārzemēs, kontakts ir zudis, bet par laimi, nav arī ne kopīgu kredītu, ne īpašumu, kas jādara vai saistītu.
Esmu ar augstāko izglītību. Dzīvoju mazpilsētā ap 150 km no Rīgas. Studiju gados sāku (nestudēju Rīgā, bet citā lielā pilsētā) strādāt savā mazpilsētas pašvaldībā, pēc tam pārgāju uz neklātieni un pēc studijām vēl turpināju strādāt pašvaldības iestādē. Daudzi draugi pēc vidusskolas devās studēt uz Rīgu un tur arī palika, vecākus mazpilsētā reti apciemoja un nu pēc padsmit gadiem ar saviem skolas draugiem kontakts ir zudis. Darbā ir kolēģes, kas pārsvarā ir vismaz 10 gadus vecākas, ar ģimenēm un ar viņām pat nav sanācis (nu labi sanāks 1-2 gadā) aiziet uz kādu vietējo kafeinīcu pasēdēt). Pēdējos gadus ar savu puisi pārvarā tikai pavadīju laiku, brīvdienās apciemojām viņa vecākus, devāmies pārgājienos, aizbraucām uz kino utt. :-D
Tagad esmu konstatējusi, ka man ir tikai darbs 150 km attālumā no Rīgas, nav nekādas sociālās dzīves, nav ne draudzeņu, ne puiša. Uzskatu, ka arī manā pilsētā vairs nav daudz nekādi vīrieši palikuši, labākiem jau apprecēti, tādi pļēguri vai 10 gadus jaunāki par mani vien palikuši no brīvajiem. Vienīgais, kas man te ir mans 1 istabas dzīvoklītis un darbs, kur strādāju jau gandrīz 10 gadus. Vēlos radikāli mainīt dzīvi, vēlos pārcelties uz Rīgu. Noteikti kāda par mani smiesies, bet man mazliet ir bail, jo es Rīgā pat studējusi neesmu (studēju citā pilsētā), esmu diezgan kautrīga. Bet es gribu citādu dzīvi, gribu iegūt draudznes vai vismaz labas paziņas ar kurām aiziet pēc daraba iedzert glāzi vīna, es uzskatu, ka esmu vēl diezgan jauna, lai dodos uz kādu klubiņu padejot. Un gribu to darīt tajā nedēļas nogalē , kad vēlos, nevis gaidīt kad sarīkojums vai kāds pasākums notiks manā pilsētā. Gribu galu galā ģimeni arī, un domāju, ka Rīgā iepazīties noteikti ir vieglāk.(t)
Tā kā esmu ar izglītību un darba pieredzi domāju, ka darbu atrast Rīgā man izdosies. Kā jūs domājat, cik viegli vai grūti ir atrast Rīgā jaunus draugus vai paziņas? Es domāju, ka mans domu gājiens ir pareizs doties prom un mainīt radikāli savu dzīvi. Kāds ir Jūsu skats no malas?