Louisa, nezinu, vai Latvijā šī sistēma oficiāli darbojas, bet droši vari aiziet un aprunāties ar konsultantiem par naudas atgriešanu, atsaucoties uz šo pašu saiti. Būtībā, ja jau tā ir uzņēmuma oficiālā (un publiski zināmā) politika, tad nauda būtu jāatgriež vai vismaz jāpiedāvā maiņa.
Elizabete, pirms es pirku dārgo Kiehl's acu krēmu, man apgalvoja, ka tur nav nekādu sastāvdaļu, kas varētu izraisīt alerģiju. Noticēju, jo tiešām man derēja un darbojās visi testeri, ko saņēmu no viņiem...
always_sarcastic -arī iegādājos šo Douglas komplektu man ļoti patīk.
Bet sakiet varbūt jau kaut kur šis jautājums ir pavīdējis, bet vai pēc dušās želejām Jums ilgi smaržo āda? Piemēram vīrietis iznāk no dušas man liekas ja arī ar Maximas favorit dušas želeju būtu mazgājies pēc tās izteikti smaržos. Bet manas kokosriekstu dušas želejas tikai vannas istabā man liekas ka smaržo :-D
Iegādājos šo -
Smuki smaržo, bet gribu arī tāda veida dušas želeju kas smaržo ilgi :'-(
Es vienreiz vīram pajautāju pēc kā smaržoju , šis man pateica ka ne pēc kā pēc svaiguma :-D
Pa spīti nopirku kaut kādu lēto Drogās viņam, un viņš tāpat smaržoja (e):-D stiprais_dzimums - kur Tu šīs pērc? :-)
es neesmu spečuks, man ir bijušas tikai divas - viena no TBS, kas bija drausmīga, viņa vēl vairāk izcēla poras, pat bez bāzes viņas neizskatās tik lielas. Un otrs no kiehls, tas gan man ļoti, ļoti patīk. Āda super gluda un tonālais viegli klājas, seja kā nofotošopēta
Man arii ir taa kiehls baaze, vina tieshaam pataisa aadu ideaalu un jebkurs tonaalais smeereejas kaa sviests, bet man vina peec kaada laika izmainija konsitenci, atdalijaas shkjidrums no masas un vispaar saaka rulleeties no sejas.