Tā kā man pēdējo 3 mēnešu laikā no dažādu neatbilstošu kosmētikas līdzekļu lietošanas ir sabojājusies āda un no normālas/taukainas ir palikusi sausa un jūtīga, tad iepirku vairākus sejas kopšanas līdzekļus.
1.

Sejas mazgāšanas želeja ir ar spēcīgu smaržu, praktiski nemaz neputo, bet ļoti patīkami attīra ādu. Āda jau jūtas mitrināta, bet nav jūtama eļļu kārta uz ādas. Man ļoti patīk. Pēc pāris dienām pamanīju, ka poras samazinājušās un melnie punkti sāk izzust. Šo jauko efektu izbojā toniks, jo ir ļoti spirtots. Sajūta tāda, kā piparmētru šņabis uz sejas uzsmērēts. Un āda paliek sausa. Vieīgais pluss ir interesantais pumpītis, kur uzliek virsū vates disku un piespiež.
2.

Sabijos, ka baigi biezā konsistence būs kā padomju laika niveja uz sejas - biezs un taukains. Bet nē - viegli klājas plānā kārtiņā un iesūcas momentāni, atstājot tikai mīkstu un mitrinātu ādu. Esmu sajūsmā!
3.

Šķidrāks par Mixu, nekādu baigo iespaidu nejūtu, labi smērējas zem tonālā krēma (L'oreal Infallible 24h matte).

Acu krēms. Nu protams, ka man vispirms ir jānopērk un tad tikai jāizlasa, ka tas ir nobriedušai ādai(t)8-). Stulbā sīkā druka un vācu valodas zināšanu iztrūkums.:-D Bet krēms ir biezs un vajag mazu kniksīti, lai nosmērētu visu apakšaci, ļoti mitrinošs. Uzsmērēju pirms gulētiešanas un no rīta ir svaigs skats uz dzīvi. Ja nebūs nevēlamas reakcijas, tad turpināšu lietot.