iepazinos ar puisi internetā...
sarunājām, ka aizbraukšu pie viņa tāpat. domāju, ka ātri aizlaidīšos prom un tā, taču, kad satikāmies sapratu, ka man ļoti simpatizē!
tā nu sēdējām, runājām, viņš ļoti ātri izteica komplimentu, un tad pēc laiciņa sākām skūpstīties. :-D
tad viņš teica, ka nevēlas lai mums būtu sekss, jo grib lai šis būtu kas vairāk par one night stand...
taču turpinājām skūpstīties un man viņš tiešam ļoti simpatizēja. paliku pa nakti, taču nepārgulējām,... vienkārši, gulējām blakus, tā teikt cuddling.
problēma ir tajā, ka nākamās dienas pēcpusdienā gan mums bija sekss. :-/
zinu, stulbi, ka paliku un tā, taču tā sanāca. man viņš tik ļoti iepatikās.
pēc tam uz atvadām teica, tiksimies drīz,utt, taču pēc tam, rakstīja man mazāk kā iepriekš. šķiet esmu zaudējusi tā teikt kontroli... taču vēlāk uzrakstīja tajā pašā dienā,
aicina uz randiņu, uz kino, esam sarunājuši rīt, bet tas ir vēls seanss.
man viņš ļoti patīk, pieļauju,ka piedāvās palikt pie sevis pēc tam, taču man šķiet,ka tad vnk sanāks debīli, negribu būt tā teikt fuck buddies vien ar viņu. tāpēc domāju atteikt, ja piedāvās. taču nezinu kā to smukāk iznest tā teikt...
kā jūs domājat?
un ko jūs domājat par seksu pirmajā,otrajā randiņā (t) vai tas visu sabojā, vai nezūd interese kā par personību vairāk, vai viss tomēr ok?