Paniskas bailes

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Meitenes, es nezinu, ko ar sevi iesākt. Man ir paniskas bailes no ārstiem, no zobārsta, no ginekologa, no jebkura ārsta. Vienreiz man vajadzēja iet uz izmeklējumiem, laikam saucās tā magnētiskā reoznanse, kur jālien tādā kā zārkā, es aizgāju un sāku histēriski raudāt, nu nevarēju tur iekapt, aizgāju prom. Tiešām saprotu, cik slimi tas ir. Ir doma par bēbi drīzumā bet es pat aptvert nevaru, ka man būtu jādzemdē, man vienkārši ir paniskas bailes no tā.
Vai es viena tāda nenormālā? kādi ieteikumi?
29.02.2016 15:26 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Man arī no ārstiem bailes- no zobārstiem paniskas bailes, no citiem vienkārši bailes. Saka, ka suņi jūtot cilvēka bailes, man šķiet, ka ārsti arī jūt un līdz ar to sāk nejauki izturēties. Eju tikai galējas nepieciešamības gadījumā.
Ar zobārstiem ir vistrakāk, jo iepriekš negatīva pieredze, tagad cenšos meklēt ko labu, saņemties un aiziet, jo parādījušās vairākas problēmas.
Pie psihoterapeita par bailēm no zobārsta reiz biju aizgājusi un nožēloju, ka to izdarīju. Psihoterapeitei vispār neradās ne mazākā nojēga par kāda līmeņa bailēm ir runa, kas tikai man radīja vēl lielāku pārliecību par to, ka ar savu problēmu esmu unikāla.
29.02.2016 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits