podā nolaiž arī trakākas liekas par tamponiem, piem nobeigušās akvārija zivis, ēdienu gabalus utt, un es nejūtos tgd vainīga par saviem pāris tamponiem, ja kaut kas aizķerās attīrīšanas iekārtās
PRIEKŠ KAM sarežģīt dzīvi, ja kādam tas ir DARBS- tīrīt attīrīšanas iekārtas. Tu tak neej sabiedriskajā tualetē un nesāc mazgāt grīdu, jo zini ka tas ir apkopējas darbs- viņa pēc cilvēkiem satīrīs to piebradāto telpu. ai nevajag iespringt
zklaidējies, kā nu māki, piemēram drasējot apkārt un prasot, kur tamponu izmest.ne ta dari tikai tu, normnlai cikveki zin kur darba atroidas miskaste, pat ja tada nav tualete. Tu nezini un skraidui kliedzot ar tamoniem kur ir tas brinums ka miskaste. Es\ta smejos joprojam....labais:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jo pati Tu teici, ka tā dari. Ja nav kur izmest, ņem rokā un ej taujā pēc miskastes.
A ko dara tās sievietes, kas strādā veikalā tirdzniecības centrā, kurām ir ļauts tikai pāris reizes dienā uz 15 min "izskriet" uz WC , un ir spēcīgas mēnešreizes?- :-/
esi tik neaptēsa.inga88 tiesam esi galigi neasptesta, ja darba nezini kur atrodas miskaste bet jakliedz un ka trakai jaskraida. :-D:-D:-D
ir bijusas tadas situacijas dazas , man nav kauns ka esmu sieviete . Ietinu tualetes papira turu plauksta un pajautaju kur miskaste tur ari ielieku
ir bijusas tadas situacijas dazas , man nav kauns ka esmu sieviete . Ietinu tualetes papira turu plauksta un pajautaju kur miskaste tur ari ieliekuja privatmaja vai dzivokli man nav kauns pajautat. Inga tu tiesam esi smagi neattapiga. Savukart darbavietas ir vairaks miskastes, un darbinieki parasti to dislokacijas vietas.:-D ak jel...