Sveikas!
Stulbākā problēma ever, bet nesaprotu, kā darīt :D
Vai Jums darba vietās tualetēs ir miskaste?
Mums darbā Wc miskastes nav. Un mēnešreižu laikā ir diezgan apgrūtinoši, jo kur visas higiēnas preces? (e)(s) Pēctam ja aizdambētos tādēļ būtu vēl trakāk :D
Ko Jūs darītu tādā gadījumā? :D
ar pliku dirsu sedeet uz poda malas (sabiedriskajaa tualeetee) ir pretiigi un punkts!
Nu taču nesēdi, kas Tev liedz :D Un PUNKTS :D Pa lielam sterilo čuriņu vari vispār turēt sevī un taupīties līdz mājām. A, vai esi tā, kas kā erglis kāpj uz poda?
tiešām kāda vēl papīra salvetes klāj uz poda un tad tikai sēžas?
Jā, es!! Woohoo! Visu mūžu esmu tā darījusi un noteikti, ka arī darīšu. Neesmu tik nepieklājīga, lai kāptu ar kājām uz poda, neesmu tik akrobātiska, lai mācētu čurāt pustupus un nenočurātu poda malu vai vēl sazin ko un no bērnības man ir ieaudzināts, ka nav higiēniski sēdēt tā pat :)
Ar pliku dibenu uz sabiedriskās tualetes poda malas... Nopietni!? :-O:-D Un tas, ka es tā nedaru, nenozīmē, ka veidoju kaskadiera cienīgus trikus uz poda brilles.
Pilnīgi droši varu justies tikai mājās, pie nosacījuma, ka ciemiņi nav bijuši. :-D
Es no filmām esmu iemācījusies - ja Tev jāizvēlās, vienmēr izvēlies melno, lai tur vai kas. :D Melnais vienmēr būs labais. Pasarg dies melno padarīt par slikto. Oskars nespīd.
Klau, bet man Tev nopietns jautājums. Kāpēc jūs pēc tualetes nemazgājat rokas?
Man patīk iedzert alu ar čaļiem bārā, bet riekstiņus vai čipsus no vienas pakas es ar viņiem kopā ēst neuzdrošinos.