Kas īsti ir izlejamā smaržas , kur tās var dabūt , un kādas piemēram smaržas tur izlej/ielej , populāras vai kādas ?
Un vai kādai ir atsauksmes par jaunajān Lacostes smaržiņām ? (l) un ja jā , kur pirkāt ? :-)
Izlejamās smaržas var nopirkt vienā no ejām centrālajā stacijā.
Saucas "Smaržu templis", tur pieejamas dažādas smaržas, bet par kvalitāti nezinu..
Pazīstamās ir pirkušas tur, bet es pati neesmu, pērku labāk oriģinālās.:-)
Ui, sen neesmu pirkusi..man bija pavisam mazie flakonini. Pirmo reizi sanāk samaksāt dārgāk, jo ir jāpērk arī pudelīte ( tāpat tie ir kādi 4eur) un nākošās reizes ir jāmaksā tikai par smaržām (kādi 2eur).
Man ir bijušas versace bright crystal, kaut kādas tur escada smaržas.. Par to cenu nav ne vainas :)
Es arī tajā Origo Smaržu templī esmu pirkusi. Ir tiešām ok, lai turēto to mazo flakoniņu somā. Un man laikam nav tik 'kruts' deguns, bet starpību es arī nejūtu tām izlejamām un oriģinālam.
Man ari ir un arî patīk :-D Vienas Chanel Light blue man ir originalas, izlejamās un Drogas pirktās. Visas smaržo apméram vienadi, protams visvairāk atšķiras Drogas pirktas (tām pat nosaukums cits, bet smarža domāta tieśi tā). Izlejamas gan lidzigas.