Sīrieši pēc Donalda Tuska(Eiropadomes prezidenta) sacītā ir tikai 30%, pārējie ir Marokieši, Alžīrieši utt., kuriem, ja vēlas strādāt ES, ir vienmēr bijis jāiziet noteikts process, lai saņemtu atļauju....citiem vārdiem sakot, no nekāda kara nebēg. Man sanāk bieži braukt uz ASV....es braucot uz šo valsti, dodos uz vēstniecību, lai dabūtu attiecīgo vīzu.... es nevaru vienkārši ierasties LAX lidostā un pieprasīt, lai man laiž iekšā.... ja nelaidīs....tad es badošos, aizšūšu sev lūpas vai citādi māžoties, kā tas notiek uz ES saucamajām „robežām”.
Tu „uzbrauci” „bēgļu” pretiniekiem, ka šie neko nedara. Kas Tavuprāt mums būtu jādara? Viss, kam bija jānotiek jau pamazām ES sāk notikt, demokrātiskā veidā. Nacionālistu partijas gūst aizvien labākus rezultātus praktiski visās ES valstīs, pat liberālāja Zviedrijā, Zviedru demokrāti , pēc vairākām aptaujām spriežot tagad ir #1 partija(pāris gadu laikā viņu popularitāte ir augusi 10x+ reižu!) + ES valstis robežās beidzot sāk sargāt un migrantus arī vairs nelaiž visus iekšā. Tieši tādas naivās sirsiņas, kuras tik redz visur varavīksnes un ponijus, ir vainojamas pie tā, ka tagad uz ES dodās no visurienas, jo redz, ka ES robežas neviens nesargā. Domā šie cilvēki pēkšņi pamodās un izdomāja, ka ir jābalso par „nacionālistiem”, jeb tomēr viņu izvēle ir balstīta uz ikdienas pieredzi?
Iepriekš rakstīju: 2015. gads Eiropā ieies vēsturē, kā gads, kurā pilsētās pēc ļoti ilga laika vai vispār pirmo reizi vēsturē patrulē policisti ar ieročiem, publiskos pasākumos tiek ieviestas bezprecedenta drošības normas, jaunā gada svinības un citi publiski pasākumi tika ierobežoti vai vispār atcelti drošības risku dēļ + jau minētie izvarotāju uzbrukumi, rekorda liels daudzums anti-Islāmistu pret-terorisma reidu un pirmo reizi Šengenas vēsturē starp Šengenas zonas valstīm tika ieviesta robežkontrole.
Neaizmirsti, ka liela daļa no šiem imigrantiem nemaz nav atvērti “brīvās rietumu sievietes” dzīves veidam, par to šogad vienā no Itālijas TV bija lielisks sižēts, kur reportiere apstaigāja vairākas mošejas Milānā(vienā no ES modes galvaspilsētām) cenšoties noskaidrot, ko šie domā par viņu un rietumu sievietēm, kuras ģērbjas “haram” modes stilā!
https://www.youtube.com/watch?v=V-bJR9cDb6k