Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nougat Candy

 
Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Vai var un kur var dabūt šos saldumus Latvijā???
26.02.2016 23:20 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Izskatās pēc turkish delight, veikalos ir.
26.02.2016 23:23 |
 
Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Štank, es jau tā domāju ka kaut kas līdzīgs Grieķu vai Turku saldumiem, bet mans vīrietis apgalvo ka nē viņi ir tieši Beļģu viņš esot redzejis Discovery How its made!
26.02.2016 23:26 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
uztaisi pati ;-)
26.02.2016 23:27 |
 
Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Es jau varētu bet vai būs tik labi kā man draugs redzēja how its made! raidijumā , tomēr izskatās sarežģīti :-P
26.02.2016 23:30 |
 
Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Kas ir tas baltais ,kur tie rieksti ieķipināti?
26.02.2016 23:34 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
 
Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
Sitie ir baaaigi garsigi, bija stockmann kadu laiku atpakal.
Kaut kadu gadu atpakal kaut kas tads bija pat narvesena, tikai tads, ka saka, no prasta gala:-D
26.02.2016 23:38 |
 
Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
dolār, nav baigi saldie, ne? nezinu, skatos un šķiet baigi saldie
26.02.2016 23:39 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
būs ļoti saldi , bet viņi ir ar medu , bez cukura
26.02.2016 23:40 |
 
Reitings 331
Reģ: 23.12.2015
mis_elegance- ir saldi vini, bet man vini tadi garso.
Vispar pec receptes neliekas pat loti sarezgiti, tagad loti sagribejas pagatavot tadus majas.:-)
26.02.2016 23:44 |
 
Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Paldies Wee, rīt laikam jāpamēģina :-)

Tikai kas ir cream of tartar un kur dabūt vai ar ko aizvietot?
Redpath Granulated Sugar tas laikam parastais cukurs :-)
26.02.2016 23:45 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
 
Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
http://www.honeytraveler.com/honey-gastronomy/nougat/
Nougat izcelsme nav zināma:
Enjoyed for centuries, Nougat is a classic confection made from honey, egg whites and almonds. Many countries claim parentage to this traditional delight. Variations are found in Italy, France, Spain and the Middle East, but its actual origins are obscure. Some trace it back to the Romans in the ancient writings of the Roman epicure, Apicius from 1st-century AD, whose notes were used for the ancient cookbook, De Re Coquinaria from the 4th-century AD. This describes a nut custard made of honey, walnuts and eggs. Or perhaps more likely, the Arabs, who have cultivated various types of nuts (almonds, pistachios, walnuts), honey and sugar for centuries. Most Middle Eastern recipes use nuts and honey without eggs. Yet a recipe with egg whites, called Hulwa, very similar to that of nougat is cited in the 15th-century eastern Islamic cookbook of Ibn al-Mabrad for both honey and sugar-based versions.

Italy Nougat: Called Torrone in Italian

France Nougat:Nougat de Montélimar

Spain Nougat: Turrón Alicante

Turrón Jijona

Iran (Persian) Nougat: Gaz candy -
26.02.2016 23:52 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
google saka , ka tā ir kaut kāda pārtikas skābe , re te sīkāk

http://www.cakespy.com/blog/2013/7/8/what-is-cream-of-tartar-and-what-does-it-do.html

es domāju , ka vajag google pameklēt ar ko aizvietot , bet es pieļauju ka pie mums arī var nopirkt
26.02.2016 23:53 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Tikai kas ir cream of tartar un kur dabūt vai ar ko aizvietot?

Cosmo dāmas kādu laiciņu iepriekš jau noskaidroja
27.02.2016 07:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits