Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Soli pa solim Lavašs

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Laba diena šajā jaukajā piektdienā.
Tātad vēlos pagatavot Lavašu, taču problēma tāda, ka nekad mūžā neesmu to gatavojusi, un nav pat ne jausmas kas,ko ,ar ko, kāpēc? :-D Kur liek to pildījumu Lavaša vidū, malās? Šķiet pēc receptēm viegli. Taču kā pareizi to tīt? :-D
26.02.2016 13:02 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
26.02.2016 13:15 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Tepat forumā ir ļoti daudzas diskusijas bijušas, gan par pašu procesu, gan daudz idejas pildījumiem:
http://cosmo.lv/forums/topic/148871-lavass/
http://cosmo.lv/forums/topic/156108-lavass/
http://cosmo.lv/forums/topic/124974-lavass/

Kļūdīties ir grūti :-) Lavašs, krēmsiers, Tevis ivēlētais pildījums, satin un liec ledusskapī, galvenais ir atstāt ievilkties vismaz uz pāris stundām :-) ļoti patīk, ja lavašā ir salātlapas, kādi zaļumi.
26.02.2016 13:25 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Xzx, es nedomāju pati to Lavašu taisīt, bet nopirkt jau gatavu:-)
26.02.2016 13:27 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Štank vispār laba idejā ar tiem burtiņiem :-D. ,man patīk (l):-D
26.02.2016 13:29 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sisely, es paņēmu pa visu Lavašu izklāju visu, un tad no vienas malas ņemu un sāku tīt visu .pareizi? :-)
26.02.2016 13:31 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Jā, izklāj pa visu un stingri tik kopā. Tik nesmērē pavisam tuvu malām. Tad grūtāk satīt un pildījums krīt ārā ;)
26.02.2016 13:38 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Jā, es arī tā daru :-) Vienīgais, arējai malai atstāju kādus 3 cm bez pildījuma, jo tinot bieži vien pildījums sastumjas, un tad sanāk, ka iet pāri :-D Galvenais cieši satin pārtikas plēvē/follijā, un ledusskapī iekšā :-)
26.02.2016 13:39 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Štank vispār laba idejā ar tiem burtiņiem . ,man patīk


Vai tas bija domāts kā "Jā!"? :D
26.02.2016 13:41 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Nu kas to lai zin Štank :-D
26.02.2016 14:05 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
lavashu visu apsmērēju ar vēlamo masu. Ja gatavoju aknu pastētes lavašus tad pastēti apsmērēju un uz tās salieku marinētus gurķus(sagrieztus stienīšos) pa visu lavašu. Sarullēju un sagriežu.
26.02.2016 15:01 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es jau iztēlojos kaut ko šādu.. :D
26.02.2016 15:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits