Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Soli pa solim Lavašs

 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Laba diena šajā jaukajā piektdienā.
Tātad vēlos pagatavot Lavašu, taču problēma tāda, ka nekad mūžā neesmu to gatavojusi, un nav pat ne jausmas kas,ko ,ar ko, kāpēc? Kur liek to pildījumu Lavaša vidū, malās? Šķiet pēc receptēm viegli. Taču kā pareizi to tīt?
26.02.2016 13:02 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
26.02.2016 13:15 |
 
Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Tepat forumā ir ļoti daudzas diskusijas bijušas, gan par pašu procesu, gan daudz idejas pildījumiem:
http://cosmo.lv/forums/topic/148871-lavass/
http://cosmo.lv/forums/topic/156108-lavass/
http://cosmo.lv/forums/topic/124974-lavass/

Kļūdīties ir grūti Lavašs, krēmsiers, Tevis ivēlētais pildījums, satin un liec ledusskapī, galvenais ir atstāt ievilkties vismaz uz pāris stundām ļoti patīk, ja lavašā ir salātlapas, kādi zaļumi.
26.02.2016 13:25 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Xzx, es nedomāju pati to Lavašu taisīt, bet nopirkt jau gatavu
26.02.2016 13:27 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Štank vispār laba idejā ar tiem burtiņiem . ,man patīk
26.02.2016 13:29 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Sisely, es paņēmu pa visu Lavašu izklāju visu, un tad no vienas malas ņemu un sāku tīt visu .pareizi?
26.02.2016 13:31 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Jā, izklāj pa visu un stingri tik kopā. Tik nesmērē pavisam tuvu malām. Tad grūtāk satīt un pildījums krīt ārā
26.02.2016 13:38 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Jā, es arī tā daru Vienīgais, arējai malai atstāju kādus 3 cm bez pildījuma, jo tinot bieži vien pildījums sastumjas, un tad sanāk, ka iet pāri Galvenais cieši satin pārtikas plēvē/follijā, un ledusskapī iekšā
26.02.2016 13:39 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Štank vispār laba idejā ar tiem burtiņiem . ,man patīk


Vai tas bija domāts kā "Jā!"?
26.02.2016 13:41 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Nu kas to lai zin Štank
26.02.2016 14:05 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
lavashu visu apsmērēju ar vēlamo masu. Ja gatavoju aknu pastētes lavašus tad pastēti apsmērēju un uz tās salieku marinētus gurķus(sagrieztus stienīšos) pa visu lavašu. Sarullēju un sagriežu.
26.02.2016 15:01 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es jau iztēlojos kaut ko šādu..
26.02.2016 15:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits