Gribu vairak,biezak,savadak

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sonakt nevaru pagulet,beidzama laika saku arvien vairak domat par so lietu,it ka seksa biezums nekad nav uztraucis ,bet nu jau noriebies ,ka tas ir tikai reizi divas nedelas un tad tads nekads,ja esam jau padsmit gadi kopa un ir ir jutama rutina maja darbs,izraujamies jau ari ara ,pavadam laiku interesanti,bet tas neko nemaina sekss ir rets ,bet man gribas ka sakuma,lai virs ir traks pec manis,lai kaut ko pamainam nevis tikai gulta un ieksa ara,esmu jau runajusi,bet saka tad galva sap,tad parak noguris no darba,tad es staigaju ka hiena pa maju nedabujusi,orgasms vismaz man jau sen nav bijis ,lidz ar to neka negribas vairs isti darit neko vina laba un gribu normalu kaisligu seksu nu cik var jau nak virsu depresija8-)
26.02.2016 06:01 |

Reitings 624
jebkura gadijuma paldies jums visam:-)
26.02.2016 17:34 |

Reitings 210
Reģ: 29.10.2014
Tā jau foršs ieteikums, bet tas ir ļoti īslaicīgs risinājums - iespējams tikai uz vienu reizīti. Ieteiktu labāk paanalizēt, kas jūsu attiecībās nav ka nākas, ka ir tā kā ir.

Nu ne tikai uz vienu reizīti, var tā biežak darīt :-P Var atrast visdažādākos veidus kā iekārdināt vīrieti, taču pilnībā piekrītu, ka noteikti jāmeklē kas par problēmu attiecībās ka ir tā noticis ar seksuālo dzīvi.
26.02.2016 17:34 |

Reitings 210
Reģ: 29.10.2014
Prieks palīdzēt :) Par tām idejām, man vispār ir ļoti daudz dažādu no pieredzes ideju, ko ieteikt:-P Tikai to labāk privāti, ja vēlies aprunāties :-)
26.02.2016 17:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nedomāju ka tāda iekārdināšana izmainīs uz ilgu laiku to dzīvi. Viss drīzāk ja pat vīrieti sakārdināsi līdz trakām dzirkstelēm, beigās tā pat pasakot ka viņš var darīt ar tevi ko grib, attapsies pret sienu jo viņš nezinās ko darīt izņemot to pašu ko parasti, jo tas ir tas ko viņš māk un pēdējos gadus ir darījis.

Lai risinātu šādu problēmu vajag mainīt ikdienu, sevi un arī viņam jāmainas. Jātiek ārā no tās rutīnas, braucot ceļojums, vai vienkārši brīvdienās aizmūk uz viesnīcu un restorānu. Vajag koķetēt, bet ne jēli bāsties virsū, Spīdīgas acis, sarkana lūpu krāsa(vai tāda kuru viņš dievina), skaista kleita un par varbūt jauna matu krāsa /frizūra. Tad nu ar jauno tēlu vajag apgriezt to dzīvi drusu kājām gaisā. Meklē variantus kā kopā pavadīt laiku, kur aizbēgt no darbiem un pievērsties nedarbiem. Līdz ar to ja mainīdzi to ikdienu, mainīsies arī uztvere un tā visa rutīna pazudīs. Neviens nekad nav saglabājis 10 gadus labu seksuālo dzīvi vienkārši eksistējot. Pie tā ir jāstrādā.
Ja vīrietis nav uzņēmīgs tad tu saorganizē visu un viss kas šim jaizdara ir jāierodas smuki sapucētam. Velns, ja vajag tad noliec šim priekšā to ko gribi lai viņš uzvelk.

Un tā, pavadiet labi laiku, vismaz reizi tajās 2 nedēļās. Apmeklējat teātri, uzēdiet kādā kafē vai restorānā, pēc tam dodoties piemēram uz viesnīcu, vai aizbraucot uz kādu spā pa brīvdienām un tad jau tā pavadot laiku abi arī atplauksiet un viss notiks. Protams vakara gaitā pēc vīna vai šampānieša glāzes var tā mazliet uzmācīgāka palikt, bet tā lēnām tam jāpieiet visa vakara gaitā, varbūt jau drusku sākot no paša rīta iedrošinot ka nevar sagaidīt jauko vakaru kas priekšā utt.

Un tādus izbraucienus vajag piekopt regulāri, tie var būt mazi vai lieli, bet ir nepieciešami.
26.02.2016 18:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Miss Joker, es tā palasīju tavu komentāru un beigās gribējās piebilst - dzīve ir jābauda! (Un pie sevis klusi piemetināju - kamēr nav bērnu... :-P ).
26.02.2016 18:10 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Neons Es jau gan nezinu kā Autorei ir ar finansēm un bērniem, bet ir jāmeklē tās iespējas lai tiktu no tās rutīnas laukā. Savādāk ko tur brīnīties ka sekss nekāds, kaisle nav ja dienu dienā arī nekādi asumiņi nav.
26.02.2016 18:29 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Manuprāt miss joker padotos loti labi erotiskie stāstini :-D
26.02.2016 19:26 |

Reitings 624
ja ir kadi ieteikumi kurus gribat nerakstit te drosi rakstat privati man tas loti loti noderes
26.02.2016 21:48 |

Reitings 624
paldies meitenes jau sis tas sak stradat,jus esat genialas,es pat nebiju aizdomajusies ,par pat vienkarsam primitivam lietam,kas ja sak stradat,es koketeju,esmu seksigaka un viss iet uz prieksu jau planojam kur vasara dosimies,sapratam abi ,ka vajag izrauties no rutinas,viss notiekas milu jus(l)lai jums jaukas brivdienas
27.02.2016 11:38 |

Reitings 624
finanses ir ,jo makam nolikt naudinu,berninu gan pagaidam nav
27.02.2016 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits