Gribu vairak,biezak,savadak

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sonakt nevaru pagulet,beidzama laika saku arvien vairak domat par so lietu,it ka seksa biezums nekad nav uztraucis ,bet nu jau noriebies ,ka tas ir tikai reizi divas nedelas un tad tads nekads,ja esam jau padsmit gadi kopa un ir ir jutama rutina maja darbs,izraujamies jau ari ara ,pavadam laiku interesanti,bet tas neko nemaina sekss ir rets ,bet man gribas ka sakuma,lai virs ir traks pec manis,lai kaut ko pamainam nevis tikai gulta un ieksa ara,esmu jau runajusi,bet saka tad galva sap,tad parak noguris no darba,tad es staigaju ka hiena pa maju nedabujusi,orgasms vismaz man jau sen nav bijis ,lidz ar to neka negribas vairs isti darit neko vina laba un gribu normalu kaisligu seksu nu cik var jau nak virsu depresija8-)
26.02.2016 06:01 |

Reitings 210
Reģ: 29.10.2014
Šai gadījumā nimfomāne ir sieviete, kurai ir vienalga, ar ko, kur un kā, galvenais, lai būtu seksuāls akts.

Nu re beidzot kāda ielika, kas ir nimfomānija :) Ja kāda neredz atšķirību biežam seksam tikai un vienīgi ar savu mīļoto cilvēku no plikas drā*anās apkārt, ar jebko un jebkur.. tad nu skumji, novēlu atrast partneri, kurš dievinās un kuru gribēsies sajust gan fiziski, gan emocionāli arī pēc ilgiem kopā nodzīvotiem gadiem un izjust sajūtu, kad zini ka šis cilvēks tev blakus tev ir tik mīļs, ka saproti ka mīli viņu arvien vairāk un vairāk un ar kuru esot kopā nebūs jādomā par to vai tas ir par biežu vai par retu, jo zināsi, ka tas ir īstais(l)
26.02.2016 16:13 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Princessin ko tu piekasijies tam terminam , man nosplauties ko par to raksta , tas ir apziimeejums paarlieku lielai tieksmei pret seksu un tautaa to izmanto tieshi taa .
Man nav jaanoveel un daudziem citiem arii , jo juusu nevesliigaas attieciibas , kas sastaav tikai no seksa ne par ko labu neliecina . Uzpuusts seksisms un veel visiem to baazh aciis , ka taa arii vajag . Kaut gan patiesiibaa lielaakaa dalja miileejas 1-3x nedeelaa un tas nav maz .:-P
26.02.2016 16:18 |

Reitings 210
jo juusu nevesliigaas attieciibas , kas sastaav tikai no seksa ne par ko labu neliecina

Ā tu vēl arī spēj ne tikai diagnozes uzstādīt, bet virtuāli noteikt, ka mūsu attiecības sastāv tikai no seksa :D Izskatās, ka tev laikam piemīt gaišreģes spējas :D Ā.. nē, piedod nepiemīt gan, jo galīgi greizi nošāvi. Nezinu no kurienes izrāvi, ka ja katru dienu ir sekss, tātad neko citu mēs nedaram :D
26.02.2016 16:23 |

Reitings 624
princessin nu tak nestreso esi laimiga ,ka jus saderat viens ar otru,tas jau ir forsi un nav nekas slikts,neklausies ,ko saka,kaut man vienu tadu riktigo yhhhh seksa dienu ,ka lidoju no laimes,meitenes jums ir orgasms ????/?????
26.02.2016 16:24 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Sekss 1-3x nedēļā nav norma, tas ir skumjš fakts. Man pat būtu kauns lielīties šeit, ka man ar savu mīļoto cilvēku sekss ir 1x nedēļā.. Nu ja tā būtu. Man, par laimi, ir daudz biežāk.
26.02.2016 16:28 |

Reitings 210
kaut man vienu tadu riktigo yhhhh seksa dienu ,ka lidoju no laimes,

Bet tu esi mēģinājusi šādu dienu sarīkot? Izklausās, ka draugs nebūs tas, kurš kaut ko mainis jūsu seksuālā dzīvē, tāpēc jārīkojas tev. Tev ir viņš jāiekārdina, ja ir tā, ka staigā parastās mājas drebēs un tikai pie sevis domā, kā gribētos, lai notiek, viņš tavas domas nenolasīs. Tāpēc rikojies ;) Kaut vai sāc rītu viņam pieglaužoties, neķitrāk runājot, uzvelc seksīgu apakšveļu, aicini kopā dušā, nosūti kādu neķītru savu bildi viņam ar tekstu, ka gaidi viņu, kaut vai pēkšņi sāc staigāt pa māju kaila. Variantu ir daudz, tikai manuprāt gaidīt no ava drauga puses kaut ko, pašai neko nedarot, šajā gadījumā ir manuprāt bezjēdzīgi, ja viņš uzskata, ka viss ir kārtībā.
26.02.2016 16:31 |

Reitings 2062
KitijaK tikai nevajag tagad #irst ja? :D it kaa kaads visu laiku miileejas tikai un vienigi 1x nedeelaa un tas skaits nekad , nekad nemainaas . Tas 1-3x ir norma , jo tas mainaas , vienu nedeelu var buut 3-4 reizes , citaa nedeelaa 1x , citaa atkal 3x utml , vari par spiiti rakstiit cik gribi , ka reti , lai tikai attaisnotu to seksisma populismu . Ko tad ne 3x dienaa ? Tad jau 1x dienaa ir varen maz , jo gan jau ir paari , kuri arii 3x dienaa var un dara :P Tikai taa nekad nebuus norma .|-)
26.02.2016 16:32 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
Tik biežš sekss parasti ir plika nopi*anās un viss. Man arī ir liels sex drive bet prasti tik bieži sāk palikt prasts un to tā vairs neizbauda kā ja ir retāk un tiešām katru diena bez iznēmuma tā ir plika diršana. Kas jūs nevienu dienu nepavadāt atseviški? Nevienu nakti? Virietis komandējumos nebrauc? Netusejaties vakaros? Utt, utt.
26.02.2016 16:33 |

Reitings 2062
Elmo +++ tada sajuta , ka tie ir slima sunja murgi vai arii kompleksi cilvekiem, kuriem gribas publiski uzrakstit , ka viniem ir vairaak par citiem , taatad viniem ir labaaka seksa dziive .
26.02.2016 16:34 |

Reitings 210
luizelza Nu tak nomierinies un dari, kā un cik tev pašai šķiet pareizi :D Bet pieņem to, ka visi nav vienādi un citiem ir ari biežāk nekā tev un nav tādu noteikto pareizo normu;-) Katrs dara kā vēlas, galvenais lai abi ir apmierināti (l)
26.02.2016 16:39 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
nu ja tik biezhi gribas iegadajies vibratoru.
26.02.2016 16:42 |

Reitings 2062
nav tādu noteikto pareizo normu
palasi jebkuru avotu internetaa , par videejo statistisku tiek uzskatiits 1-3x nedeelaa . Tieshi tadas kaa tu par frigidaam sauc taas , kuraam sekss 1x nedeelaa varbut,
Veiksmi atrast tadu pashu frigiido kurai pietiek ar vienu reizi nedeeljaa

tas ir normali vai tad apvainot tos , kuri ietilpst normaa ? 1x nedelaa nav 1x 2 nedeelaas un nav arii 1x meenesii , kas vareetu runaat par to , ka par maz . Tieshi jus ar savu parspileto seksismu apvainojat tos , kuriem attiecibas un seksaa viss ir kaartiibaa un nav jaadzenaas pakalj plikiem skaitliem , ka tik katru dienu , savaadaak tacu nav kaut kas kaartiibaa . Samierinies ar to , ka biezhums nav seksa dziives kvaliaates raadiitaajs (t)
26.02.2016 16:47 |

Reitings 1826
Reģ: 06.02.2016
++++++ luizelza. Jo īpaši par pēdējo teikumu.
26.02.2016 16:54 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
luizelza

seksisms = dzimumdiskriminācija

Ne tikai aprobežota domāšana, bet arī zināšanau trūkums elementārās lietās. Mute gan lieta.
26.02.2016 16:56 |

Reitings 210
Pirmkār tas otrs teikums par frigīdo nav manis teiktais. Nevienu reizi es neteicu, ka 1-3x nedēļā ir par retu!!!! Es atsaucos uz tavu komentāru, kur tieši tu mani par nimfomāni nosauci. Tā ka padomā kurš te mētājas ar apvainojumiem. Vispār tēmas autorei ir sekss tikai 1x pa divām nedēļām un viņu tas neapmierina un tā ir problēma, jo konkrēti viņai tas ir par maz. Kā ari neesmu teikusi neko par to, ka seksa biežums būtu dzīves kvalitātes rādītājs. Jo vairāk ar tevi diskutē, jo vairak tu sāc iet auzās, piešuj man visādus tekstus, kurus neesmu teikusi un protams met ārā to, ka redz māte google, saka ka sekss drīkst būt tikai 1-3x nedēļa un tas ir pats pareizākais, ja tas tam neatbilst, attiecibas nav normālas. Iesaku klusībā pie sevis pārdomāt kāpēc tevi tik ļoti uztrauc, tas ka citiem sekss ir biežāk un kāpēc saukā uzreiz citus neatbilstošos terminos. Ja nebūtu mani personīgi aizvainojusi, es nebūtu sākusi šo bezjēdzīgo sarunu, kur visu laiku mēģinu teikt, ka katrs pāris dara, kā vēlās, bet tu tik mal visu laiku vienu un to pašu, ka tikai un vienīgi tavs seksa biežuma uzskats ir pareizākais..(t)
26.02.2016 16:57 |

Reitings 2062
Hippie Chick aprobezhota ir tev , ja nespeej uztvert vaardus kontekstaa , bet izrauj vienu vardu no teikuma . Ej ieskrieties ar saviem terminiem , normali cilveki visu uztver pareizi , bet tadaam , kuraam nepatiik , ko rakstu , taas arii censhas piekasiities kaut kaadiem atsevishkiem vaardiem !
26.02.2016 16:59 |

Reitings 624
es tik zinu vienu ir dazadi pari un ir loti labi ,ja saskan cik biezi nav nozime,es te jautaju padomus un ka jums ir ar orgasmu vai tas ir?//????? a jus te cepaties par to biezumu ahhhh ,nav tadas normas ,beidzat nemties
26.02.2016 17:01 |

Reitings 2062
Princessin pati vainiga , ka atbildeji uz manu komentaaru un pati sev piedeveji manis rakstiito . Turklat tev atminja iisa , to rakstiiji tu
Man, piemēram, liekas 1-3x nedēļā daudz par maz,
|-)|-)|-)|-)(t)(t)(t)
26.02.2016 17:02 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja sievietei gribās biežāk.. tad lai pavedina vīrieti uz to :)

Ja kāds teica, ka 1-2 x nedēļā ir norma.. nenozīmē, ka 4-5x nedēļā to darīt aizliegts :D
26.02.2016 17:03 |

Reitings 624
luizelza beidz nemties ,nomierinies viss tacu kartiba ,katram savs ;-)
26.02.2016 17:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits