Pirmkār tas otrs teikums par frigīdo nav manis teiktais. Nevienu reizi es neteicu, ka 1-3x nedēļā ir par retu!!!! Es atsaucos uz tavu komentāru, kur tieši tu mani par nimfomāni nosauci. Tā ka padomā kurš te mētājas ar apvainojumiem. Vispār tēmas autorei ir sekss tikai 1x pa divām nedēļām un viņu tas neapmierina un tā ir problēma, jo konkrēti viņai tas ir par maz. Kā ari neesmu teikusi neko par to, ka seksa biežums būtu dzīves kvalitātes rādītājs. Jo vairāk ar tevi diskutē, jo vairak tu sāc iet auzās, piešuj man visādus tekstus, kurus neesmu teikusi un protams met ārā to, ka redz māte google, saka ka sekss drīkst būt tikai 1-3x nedēļa un tas ir pats pareizākais, ja tas tam neatbilst, attiecibas nav normālas. Iesaku klusībā pie sevis pārdomāt kāpēc tevi tik ļoti uztrauc, tas ka citiem sekss ir biežāk un kāpēc saukā uzreiz citus neatbilstošos terminos. Ja nebūtu mani personīgi aizvainojusi, es nebūtu sākusi šo bezjēdzīgo sarunu, kur visu laiku mēģinu teikt, ka katrs pāris dara, kā vēlās, bet tu tik mal visu laiku vienu un to pašu, ka tikai un vienīgi tavs seksa biežuma uzskats ir pareizākais..(t)