Gribu vairak,biezak,savadak

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sonakt nevaru pagulet,beidzama laika saku arvien vairak domat par so lietu,it ka seksa biezums nekad nav uztraucis ,bet nu jau noriebies ,ka tas ir tikai reizi divas nedelas un tad tads nekads,ja esam jau padsmit gadi kopa un ir ir jutama rutina maja darbs,izraujamies jau ari ara ,pavadam laiku interesanti,bet tas neko nemaina sekss ir rets ,bet man gribas ka sakuma,lai virs ir traks pec manis,lai kaut ko pamainam nevis tikai gulta un ieksa ara,esmu jau runajusi,bet saka tad galva sap,tad parak noguris no darba,tad es staigaju ka hiena pa maju nedabujusi,orgasms vismaz man jau sen nav bijis ,lidz ar to neka negribas vairs isti darit neko vina laba un gribu normalu kaisligu seksu nu cik var jau nak virsu depresija8-)
26.02.2016 06:01 |

Reitings 583
Reģ: 01.09.2015
Izskatās, ka tev groži jāņem savās rokās. Radi tādu situāciju, ka vīram gribēšana ātri vien atnāks - uzņemies iniciatīvu, iekārdini pirmā, pavedini skaistā veļā, staigā kaila pa māju, aicini kopā ieiet vannā vai iekāp pie viņa dušā... uzreiz gribēšana parādīsies :)
26.02.2016 09:09 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Mīļākais!?
26.02.2016 09:10 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Sekss var būt labs un baudāms arī pēc 10 vai 15 gadu kopdzīves.
Nebūs katru dienu pa x reizēm, tas noteikti.

Vīriešiem potence ar gadiem samazinās, no neviens nav pasargāts.
Bet arī ar to visu var būt labs un kvalitatīvs sekss, ne tik bieži, bet kvalitatīvāks gan.
Pie tā gan ir jāpiestrādā, tad viss būs labi

Ja attiecības ir labas, tad abi vat izdomāt un atļauties ko daudz interesantāku, nekā tas bija jaunībā.
26.02.2016 09:20 |

Reitings 4481
Reģ: 03.01.2014
Tev Ģirtu vajag. :D Mekle citu milako .
26.02.2016 09:28 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Trollene :-D paldies!
26.02.2016 12:34 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Kāpēc visu laiku? Ja "tik" bieži visu laiku gribas, tad jau tā ir nimfomānija un draugs tur tev nepalīdzēs! :-D
26.02.2016 12:36 |

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
es nesaku ka man daudz un biezi gribas,esmu samierinajusies un dzivoju ta ka ir respekteju nu negrib negrib,attiecibas viss labi,bet ir vnk brizi ka gribas mazliet ta asak ,jo es jau esmu aizmirsusi kas ir orgasms ,pec serijas daudzi gadi kopa nu mila iesim uz gultu,viss es jau zinu bus sekss un viss man tas viss ir zinams un neinteresanti
26.02.2016 13:28 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Liec lietā savus sievišķos ieročus ;-) Sievietēm daba devusi talantu padarīt vīrieti traku (vārda seksīgajā nozīmē) (l)
26.02.2016 15:11 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Vienkārši sekss 1-3x nedēlā kad cilvēki ir ilgi kopā ir pilnīgi ok un daudziem ari kopdzives sākumā biežāk neprasās.

+++ tas ir normaali ! Labi , 1x 2 nedeelaas varbuut nedaudz par maz , ja tas sekss kaa autore raksta ir vienkaarsi mehanisks .
Bet nav normaali nemties pa vairaakaam reizeem dienaa , taa jau kaut kaada patologija , es pat nevau iedomaaties , ka taa var , neviens nestraadaa , nemaacaas ?

Uzskatu ka 1x-3x nedeelaa ir zelta variants , iznemot taas nedeelas , kur reali nav iespejams , meeneshreizes , saslimshanas , prombuutne , iipashi noslogotas 1-2 nedeelas .
26.02.2016 15:24 |

Reitings 210
Reģ: 29.10.2014
Bet nav normaali nemties pa vairaakaam reizeem dienaa , taa jau kaut kaada patologija , es pat nevau iedomaaties , ka taa var , neviens nestraadaa , nemaacaas ?

Ooo mēs ar vīru esam patoloģija :D Un jau ļoooti ilgi esam šādi patoloģiski :D Gandrīz 10 gadi kopā un sekss ir katru dienu, bieži vien pat 2x dienā :-P Vīrs strādā, es gan nē. Nu ir maziņš darbiņš, bet tas no mājām. Man jau liekas, ļoti nesmuki mētāties ar šadiem stipriem vārdiem par patoloģijām..
Uzskatu ka 1x-3x nedeelaa ir zelta variants , iznemot taas nedeelas , kur reali nav iespejams , meeneshreizes

Nu kādam mēnešreizes ir traucēklis seksam, kādam nav. Mums vienmēr arī MR laikā ir sekss. Tā ka nevajag savu zelta variantu uzlikt kā vienīgo pareizo! Man, piemēram, liekas 1-3x nedēļā daudz par maz, bet es taču nesaku, ka visi kas tā dara ir jukuši.

Autorei iesaku beidzot ķerties pie lietas. Iekārdini savu vīrieti ar uzvedību, seksīgu apģērbu, apakšveļu, neķītrām runām, bildēm.. tik daudz iespēju to darīt un ne tikai mājās gultā visu laiku vienā pozā. Sāk rīkoties ;-)
26.02.2016 15:39 |

Reitings 2062
Princessin loti labi , ka abi esat atradushi viens otru , bet taa nav norma ;) piedod , bet nevajag paarspiileet , nimfomaanija nav norma tikpat daudz cik aseksuaalisms .
26.02.2016 15:43 |

Reitings 87
Reģ: 21.12.2015
Ja nu ir tā, ka nelīdz ne izrunāšanās, ne mēģinājumi iekārdināt, tad jāpielieto vltības.
Ir tik daudz vīriešu potenci stimulējošie līdzekļi. Uzcienā ar tiem, netiešā veidāiemaisi ēdienā, dzērienā. Pavēro kā iedarbojas, gan jau ātri vien parādīsies arī gribēšana.
Bet par to, lai būtu savādāk un interesantāk, jāpadomā pašai, ko un kā vēlies un pēc tam vienkārši iesaisti. Jo, ja vīram tā nešķiet problēma, ka viss ir rutīnā, tad viņš jau nu nebūs tas, kurš centīsies kaut ko mainīt. Ta kā pašai visu jāplāno. Veiksmi!
26.02.2016 15:49 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu, ja ir iestājusies rutīna, tad vajag savu ikdienu sapurināt. Derēs gan izrunāšanās pie vīna vai alus, gan vides maiņa atvaļinājuma veidā, gan radikālākas metodes, tādas kā dzīvesvietas maiņa, bērna sagādāšana, dabravietas maiņa, jauna mašīna, plastiskā operācija sava ķermeņa uzlabošanai (vnk uzskaitu visu, kas ienāk prātā šobrīd) utt. Iegūsiet jaunas emocijas un tas atraisīs iekāri.
26.02.2016 15:49 |

Reitings 210
Princessin loti labi , ka abi esat atradushi viens otru , bet taa nav norma piedod , bet nevajag paarspiileet , nimfomaanija nav norma

Nezināju gan ka sekss katru dienu ar savu vīru ir nimfomānija. Varbūt tev deretu palasīt nimfomānijas definīciju.. pirms piešuj nepareizas diagnozes.
26.02.2016 15:51 |

Reitings 2062
Princessin kaada starpiiba kaa to nosauc , jautajums rodas ,, kapec jums gribas tik biezhi ? Neapniik ? citu intereshu nav ? nepastaav iespeeja vienkarsi pamiiloties bez seksa ? piedod , bet taa nav norma tik un taa ;) rodas sajuta , ka jums vienam pret otru ir kaa pienaakums katru dienu un pat 2x dienaa miileeties , lai attaisnotu viens otram , ka esat griboshi . atkaartoju , ka labi , ka abi esat viens otru atradushi un jums taa ir norma , bet taa nav vispaareejaa norma kaa taada . Cilveeki parasti nenjemaas tik biezhi ;)
26.02.2016 15:56 |

Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
luizelza , ko tad tur strīdēties? zini kā cilvēki ir dažādi, citiem kvantitāte ir svarīga un citiem atkal kvalitāte un viss! :-)

Nezinu ir bijis katru dineu kadu laiku un ir bijis 3x nedēļā un teikšu tā kad bija retāk tad sajūtas daudz izteiktākas un sprādziens lielāks.. bet katru dienu kvalitātes maz..
26.02.2016 16:00 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
luizelza, ai, nu kāda starpība? Nu, ja viņi tādi abi gribošie viens otru ir atraduši, lai jau priecājas uz nebēdu! Vismaz par vienu neapmierinātu cilvēku pārī būs mazāk, kuram tas viss būs par daudz vai par maz - šeit abiem ir labi, kā ir.
26.02.2016 16:00 |

Reitings 77
Reģ: 16.08.2015
Mani parsteidz dazhas lietotajas kuras saka "ja kas nepatik shkiries" vai tiesham citu ieteikumu nav?
Man ir lidzigi,esam attiecibas entos gadus un seks ir loti reti,bet kad ir tad ohh:) izskaidrojums tam ir vnk...virietim seks nav prioritate..vinam ir citas rupes...
Ja attiecibas ir krize tad seksa biezhums neko ta pat nedos...
Par visu vajag runat...runashana vienmer palidz:)
26.02.2016 16:03 |

Reitings 210
Tu esi kaut kāda daktere vai kas, ka vari tā droši apgalvot, ka katru dienu sekss ar savu mīļoto nav norma????? Bac nu reali kaitina, šie pārgudrie cilvēki.. Kamēr neieliksi kādu nopietnu pētījumu, kas pierādīs, to ka katru dienu sekss ar savu vīru ir nimfomānija, tamēr tās ir tikai tukšas runas no sievietes, kurai pašai ir reti sekss un kura uzskata, ka tikai tas ir normāli! Tak nodarbojies ar seksu cik vien reti gribi, bet nevajag mētāt diagnozes, par kurām tev nav ne jausmas..

Cilveeki parasti nenjemaas tik biezhi

Varbūt tu to sauc par ņemšanos, es par mīlēšanos un izbaudīšanu. Es mīlu savu vīru, gribu viņu un viņš mani un dievinu ar viņu mīlēties(l) Lai cik nu tev tas liktos (ne)normāli..
26.02.2016 16:04 |

Reitings 158
Reģ: 11.01.2016
Vārds nimfomānija tulkojumā no grieķu vārda “nymphe” un “mania” nozīmē – līgavas māniju. Skan jau skaisti, tomēr dzīvē tas bieži vien ir ne tikai dzīvesveids, jo nereti šī mānija ir patoloģiska sievietes dzimumtieksme. Sieviete kļūst par savu seksuālo sakaru vergu, viņa sāk pakārtot dzīvi tam visam. Šai gadījumā nimfomāne ir sieviete, kurai ir vienalga, ar ko, kur un kā, galvenais, lai būtu seksuāls akts.
Grūti ir spriest, vai šī tieksme ir fizioloģiska vai tomēr psiholoģiska. Tomēr, kā apgalvo seksologi, tad visa cēloņa sakne ir psiholoģisko un bioloģisko faktoru disonansē. Nimfomāniju visspilgtāk var raksturot kā haosu, nesakārtotību sevī, kas rada pārspīlētu tieksmi pēc seksa.
26.02.2016 16:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits